Cadmus fordítás Cadmus

Még hány ártatlan palesztin csecsemőnek kell meghalnia? (+18)

2023. 10. 17.

Dr Mohamed Al-Hashimi Al-Hamidi közismert jogász, író, tunéziai parlamenti képviselő tette fel azt a kérdést, hogy vajon hány palesztin gyermeknek kell meghalnia azért, hogy ,,Izrael,, a biztonság és az ,,önvédelemhez való jog,, kiforgatásával még több területet foglalhasson el.

Az ismert politikus felteszi a kérdést az Izrael nevű Apartheid állam európai képmutató támogatóinak is. Vagyis Nagy Britannia, Németország, Franciaország és más nyugati országok meddig nézik csukott szemmel a civilek legyilkolását Gázában.

Október 7. óta több mint 2500 palesztin civil vesztette életét az izraeli terrorbombázások során. Az áldozatok között már több mint 1000 gyermek is van.

Választ azonban talán sosem fog kapni, hiszen az ,,antiszemitizmus,, bélyegétől rettegő képmutató Nyugat évtizedek óta egyfajta ,,szent tehénként,, kezeli az Európát zsaroló zsidó államot. A cionista rezsim tetteinek bírálata tehát nem fér bele a nyugati polkorrektség keretei közé. Ők azok akik az egyenlőknél is egyenlőbbek és bármit megtehetnek, hiszen a nemzetközi jog szabályai nem vonatkoznak rájuk.

Ezen az sem változtat hogy az ENSZ egyszer már kimondta, hogy a cionizmus egy rasszista, nacionalista ideológia, mely magánál alacsonyabb rendűnek tart más népeket, nemzeteket, országokat.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Dr. Mohamed Al-Hashimi Al-Hamidi)

Megosztom:

, , , , , , , , , , , , , , ,
Back to Top ↑