Megtörni látszik a terroristák védelmi vonala Aleppoban

A Szíriai Arab Hadsereg előrenyomul Északnyugat-Aleppoban, ahogy a vahabita terroristák védelmi vonalai szétzilálódnak.

A Szíriai Arab Hadsereg 4. Gépesített Hadosztálya végigverekedte magát Aleppo városának északnyugati szektorán, miközben a Fatah Al-Halab “dzsihádista felkelői” (értsd: vahabita terroristái) az elsődleges védelmi vonaluk fenntartásáért erőlködnek. – számolt be Leith Fadel az Almasdarnews haditudósítója.

Hétfő délután a Szíriai Arab Hadsereg 4. Gépesített Hadosztály alegységei – a Nemzetvédelmi Erők és a Köztársasági Gárda támogatásával – folytatták előrenyomulásukat az Al-Lajramun kerültben Aleppo északnyugati részén, elfoglalva a Red és a Marketana bevásárlóközpontok épülettömbjeit az Ipari negyed közelében.

Az Al-Lajramunban lévő két üzletközpont elfoglalását megelőzően a Szíriai Fegyveres Erők ismét 12 gyártelepet vontak ellenőrzésük alá ebben a kerületben, miután véres összecsapásokat vívtak a Fatah Al-Halab terrorista szövetség vahhabita fegyveresei ellen.

Az Orosz Légierő még egyszer létfontosságú szerepet játszott a Szíriai Arab Hadsereg harctéri sikerében, amikor folytatta a vahabita megszállók, Kafr Hamrából az Al-Lajramun kerület felé elinduló, utánpótlást szállító gépjárműveinek a megsemmisítését.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg 

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑