Cadmus fordítás Cadmus

Nap videója: Ilhan Omar képviselőnő beszéde a háború ellen

A demokrata Ilhan Omar képviselőnő képviselőtársai társaságában sajtótájékoztatót tartott, melyen felszólalt az amerikai kormány háborús politikája ellen.

A képviselőnő beszédében elmondta, hogy tudja milyen a háború, hiszen 8 éves korában a szomáliai fegyveres konfliktus elől menekült el családjával és azután telepedtek le az Egyesült Államokban. Szerinte ő és képviselőtársai nem azért esküdtek fel az Egyesült Államokra, hogy fiatalokat küldjenek háborúba, akik meghalnak, vagy súlyos sérülésekkel térnek vissza. Az Egyesült Államok érdekeit nem azzal kell megvédeni, hogy kirobbantanak egy globális háborút, hiszen a háborút nem lehet egy gombbal leállítani.

Ilhan Omar képviselőnő és képviselőtársai már egy ideje szemben állnak az amerikai kormány felelőtlen közel-keleti politikájával. A demokrata képviselőkön kívül egyre több amerikai színész, híres ember adott hangot annak a véleményének, hogy Amerikában véget kellene vetni az állandó Izraelnek való megfelelési kényszernek. És egyre több ember jön rá arra, hogy az Egyesült Államok közel-keleti akciói valójában Izrael érdekeit szolgálják. Az amerikai adófizetők pénzén és az amerikai katonák élete árán.

Orientalista.hu-Al-Isfahani

Sharing is caring!

, , , , ,
Back to Top ↑