Senki nem kér a tömeges muszlim migrációból

Az európai tapasztalatok birtokában a távol-keleti országok a rossz demográfiai helyzetük ellenére sem kérnek a tömeges muszlim migrációból, pedig a nemzetközi szervezetek és médiavállalatok ezt az „orvosságot” írták fel nekik.

A muszlim illegális bevándorlók betelepítése nemcsak az európai országokban központi témája a közéletnek, hanem már a távol-keleti országokban is egyre többen beszélnek erről a lehetőségről. Mindennek a hátterében az áll, hogy például Japánban, vagy Dél-Koreában rendkívül alacsony a születésszám, a lakosság elöregedik, és az egyre hosszabb élettartam miatt az egyre kisebb aktív korosztály nem tudja fenntartani a korábbi életszínvonalat – írta a Defend Europe.

EZT MÁR ANGELA MERKELTŐL IS HALLOTTUK

Az utóbbi időszakban a nemzetközi szervezetek, köztük az ENSZ is különféle ajánlásokat fogalmazott meg ezen országok számára, hogyan tudják a mostani népességszámukat és gazdasági teljesítményüket megőrizni. Ezekből az ajánlásokból egyértelműen kiderül, hogy csak a migráció révén tudják ezen államok elkerülni a jelentős népességcsökkenést.

Nemcsak az ENSZ propagálja ezen országokban a bevándorlást, hanem a nemzetközi médiabirodalmak is. A CNN például azt ajánlotta Japánnak, hogy mivel nem túlságosan sokszínű a kultúrája, ezért a vérfrissítés érdekében szükséges lenne a harmadik világból minél több bevándorlót befogadnia. Mindez teljes mértékben hasonló „érvelés”, mint amit Angela Merkeltől hallottunk 2015-ben, amikor több mint egymillió illegális bevándorlót hívott meg országába a sokszínűség jegyében.

A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ERŐK KISEBBSÉGBEN VANNAK A TÁVOL-KELETI ORSZÁGOKBAN

Nem kérnek a muszlim migrációból Japánban és Dél-Koreában a média által sugallt kép ellenére az emberek egyáltalán nem kérnek a bevándorlásból, főleg annak muszlim fajtájából. Nemrég Dél-Koreában 500 ezer embert írta alá azt a petíciót, amelyben egyértelműen állást foglaltak a muszlimok betelepítése ellen. Japánban pedig az Abe Sinzó vezette kormány nem nyitotta meg a határokat.

A bevándorláspárti erők kisebbségben vannak a távol-keleti országokban. Ennek legfőbb oka, hogy az ázsiai közvélemény egyre világosabban látja, hogyan változtatta meg az európai országokat a tömeges bevándorlás. Ázsiában nem kérnek a tömeges nemi erőszakból, a rablásokból és a terrorizmusból. A mindezekről szóló európai híradásokat az ázsiai országokban is nyomon követik, és éppen ezért politikai akarat sincs a bevándorlás támogatására.

ELKÉPESZTŐ ÁLLAPOTOK

Teljes mértékben érthető az ázsiaiak idegenkedése a muszlim migrációtól. Elég csak az elmúlt napok híreit felidéznünk arról, hogy Nagy-Britanniában elképesztő állapotok uralkodnak több nagyvárosban. Eddig hallgattak arról, amiről minden brit tudott, aki velük, köztük él, hogy a muszlim migránsok között rengeteg az erőszakos bűnöző.

A Scotland Yard felmérése a bizonyíték arra, hogy a migránsok bandákba verődve követnek el fegyveres vagy késes bűncselekményeket. Az angol börtönök már tele vannak velük. Emellett az is kiderült, hogy azok a migránsok, akik a hazájukban erőszakkal szembesültek, nagyon rossz hatással vannak a brit fiatalokra.

Egy harvardi tanulmány szerint pedig, ha a népesség 16 százaléka muszlimmá válik, akkor az iszlamizáció visszafordíthatatlan lesz. Sokan nem tudják, de korábban például Törökország, Egyiptom és Szíria keresztény volt, Afganisztán buddhista, Pakisztán pedig hindu. Az iszlám dominánsá válása körülbelül 100-150 év volt ezekben az országokban.

Origo.hu

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑