Cadmus fordítás Cadmus

Trump: Ukrajnát megsemmisítik az oroszok

2023. 03. 29.

Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok volt és esélyes jövőbeni elnöke ismét kijelentette, hogy mindössze 24 órára lenne szüksége ahhoz, hogy eredményes tárgyalásokat bonyolítson le Oroszországgal a békéről Ukrajnában. A Fox Newsnak nyilatkozva Trump a lehetséges nukleáris eszkalációra figyelmeztetett, és az ellenségeskedések azonnali beszüntetését sürgette.

A kulcs az, hogy a háborúnak most azonnal véget kell vetni, mert Ukrajnát megsemmisítik ─ mondta Trump a műsorvezető Sean Hannitynek adott interjújában hétfőn.

Trump a háborúról készült felvételeket „több száz bontási helyszínhez” hasonlította, amelyeket építőipari vállalkozását vezetve szokott látni. „Egyetlen épület sem állt” ─ magyarázta a volt amerikai vezető.

Trump megismételte azt a kijelentését, hogy

24 ÓRÁN BELÜL BÉKEMEGÁLLAPODÁST TUDNA KÖTNI OROSZORSZÁGGAL UKRAJNÁT ILLETŐEN, HA VISSZAVÁLASZTANÁK HIVATALÁBA.

Stratégiáját azonban nem osztotta meg, jelezve, hogy az ugyan egy „nagyon egyszerű” stratégia lenne, de nem működne, ha idő előtt felfedné.

A volt elnök felvetette, hogy az amerikai elnökválasztás talán meg sem valósulhat jövőre, azzal érvelve, hogy

lehetséges, hogy a harmadik világháborúban leszünk ezekkel az idiótákkal, akik azt csinálják, amit csinálnak. Donald Trump szerint egy ilyen konfliktus mellett a két korábbi világháború egyenesen „piskótának” tűnne.

Origo.hu

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑