Cadmus fordítás Cadmus

Újabb területek szabadultak fel az Iszlám Állam uralma alól

A Szíriai Arab Fegyveres Erők és szövetségeseik kiterjesztik az ellenőrzésüket Aleppo tartomány keleti és délkeleti vidékén.

Az elmúlt 72 órában ötvennél több falu és egyéb város szabadult fel az ISIS terroristák uralma alól, a megtisztított térség 400 négyzetkilométernyi méretű.

Az alábbi térképvázlat azt mutatja, hogy a szíriai csapatok kevesebb mint hat kilométerre vannak Al-Khafszea településtől és a vízműteleptől , Al-Khafszea felszabadítása a megoldása az Aleppot és körzetét sújtó vízhiánynak.

Deir Hafer, ahogy a térképen látható, az ISIS terrorszervezet erőssége és a felszabadítása úgy alakul, hogy elmondható, a terroristák nem tudnak elmenekülni és teljesen be lesznek kerítve.

Miután tanúi voltunk, ahogy a szíriai tüzérség, a szíriai “ISIS Vadászok Egység”, az Orosz Különleges Erők (Спецназ), valamint a Szíriai Légierő és az Orosz Légierő levadászta a megszálló ISIS terroristákat, akik megpróbáltak elmenekülni Palmyrából, és ahogy a hadművelet északeleten zajlik, nyilvánvaló, hogy a napok amikor az elmenekülő ISIS terroristák más harctereken újra felbukkanak, véget értek.

Végül meg kell érteni, hogy nem a “Syrian Arab Army” oldal szerkesztőitől függ, de jóval többet közölnek attól, amit lehetne és a hadműveletek végrehajtása majdnem hat éves harci tapasztalatokon alapulnak, amelyeket orosz katonai szakértők segítenek. A mód, ahogy a Szíriai Arab Fegyveres Erők működnek, a felhasznált harceljárások, a felderítés alkalmazása, az összfegyvernemi fellépés, az álcázás mind visszatükrözik a nagymértékű modernizációt, amely összevegyíti a korszerű hadviselést és a Szíriai Arab Fegyveres Erők harctéri tapasztalatait, amin nap mint nap átmennek. Feltűnő, hogy ez mind minimális vagy nem létező média közvetítés mellett zajlik.

A térkép forrás: الاعلام الحربي المركزي. Kérjük, hogy tekintsék hitelesnek, ha felhasználják. Soha nem kértük más esetben, amit megosztottunk. Csak néhány angol feliratot tettek hozzá bajtársaink a “Syria Arab Army” oldal szerkesztői közül az arabul nem beszélő olvasóik miatt. Az eredeti megosztás forrása a hivatkozott fb. oldalon elérhető.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , , , , ,
Back to Top ↑