Cadmus fordítás Cadmus

Céges rendezvény a Balatonon – nem csak nyáron

A Balaton nem csak nyáron ideális helyszíne céges és családi eseményeknek, hanem az év többi részében is. Bár strandolni ekkor nem lehet, a tó vidéke számtalan programot és kikapcsolódásra alkalmas helyet kínál ősszel és télen is.

Szervezze a Balaton környékére az idei céges partyt, konferenciát vagy partnertalálkozót! A balatoni rendezvényhelyszínek felhozatala épp olyan sokszínű, mint akár a fővárosban, ráadásul csodálatos panoráma várja az ide érkezőket – évszaktól függetlenül. Wellness lehetőség, fedett élményfürdő, borkóstolás, szabadulószobák, kulturális kikapcsolódás… csak a képzelet és a büdzsé szab határt, hogy hova szervezi az eseményt vagy milyen programmal kapcsolja össze.

A balatoni rendezvényhelyszínek közt szállodák, rendezvénytermek és éttermek is találhatók. Ma már minden komolyabb helyszínen alapvető a tréningekhez, előadásokhoz szükséges technikai háttér, például projektor,flipchart tábla, hangosítás, fénytechnika stb. A sikeres rendezvény kulcsa a jó helyszín kiválasztásában és a kiszolgálás minőségében rejlik.A rendezvenyhelyszinek.hu oldal partnerei olyan helyek, akik magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak mind a helyszín elrendezését, mind a cateringet és hotel esetén a szállást illetően. A balatoni rendezvényhelyszínek általában saját catering csapattal rendelkeznek, így maximálisan tisztában vannak a hely fizikai adottságaival, a vendégek általános igényeivel és bármilyen jellegű rendezvényt rutinosan lebonyolítanak.

A Balaton környékén számtalan gyógyfürdő és élményfürdő található, melyekhez általában szálloda komplexum is tartozik.

Többnapos konferenciákat, tréningeket mindenképpen érdemes ilyen helyre szervezni, hiszen az ülések után a vendégeknek itt lehetősége nyílik a pihenésre is. A fürdők télen is kitűnő feltöltődési módot jelentenek.

Ató északi partján elterülő badacsonyi borvidék szintén tökéletes helyszíne lehet egy igényes csapatépítőnek vagy más céges rendezvénynek. A jó borokat mindenki szereti, így igazi élmény lehet egy minőségi borkóstoló a helyi pincészetek valamelyikében.

Konkrét balatoni rendezvényhelyszínekért látogasson el weboldalunkra és foglaljon kedvezményesen!

Megosztom:


Back to Top ↑