Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 26.

Célba ért a Damaszkuszi Acél Hadművelet

2018. 03. 26.

Jelentős győzelmeket ért el a hadsereg a Damaszkuszi Acél Hadműveletben, a terroristák feladják a területeiket.

Kezdetben megtévesztették őket a nyugati hatalmak és térségbeli gazdáik azzal, hogy elhitették velük, hogy győzhetnek. Elutasították a szíriai katonai vezetés minden ajánlatát, ma ugyanazok a terroristák felgyújtják lőszerraktáraikat, miután összevesztek egymással a Szíriai Arab Hadsereg által kínált feltételek elfogadásán.

A megadási feltételeket elfogadó felek megsemmisítették lőszerkészletüket, miközben az egyet nem értő csoportokéval is ezt tették, így az utóbbiak nem akadályozhatják meg az egyezmény végrehajtását.

Még a Dumat megszálló terroristák is elfogadták a szíriai feltételeket és arra számítunk, hogy elengednek több száz fogvatartott civilt és katonát a jó szándék jeleként.

Idleb tartományban viszont, ahová deportálva lesznek, a terrorista csoportok naponta harcolnak egymás ellen a bevételekért, a hatalomért és ideológiai okokból, valamint nem tart sokáig, amíg kiirtják egymást.

Dr. Bashar Al-Dzsafari, Szíria nagykövete az ENSZ-ben és az ENSZ BT-ben elmondta a Biztonsági Tanács ülésér a nyugati hatalmak képviselőinek az arcába, hogy Kelet-Gutha a második Aleppo lesz és Idleb is egy másik Aleppo lesz, valamint minden idegen terroristák által elfoglalt szíriai föld második Aleppo lesz.

Eddig jutottunk és nem látható sehol Nikki Haley, hogy beváltsa a fenyegetéseit.

Mindig elmondtuk ezen az oldalon, hogy néhányak fenyegetőzése és nyilatkozatai hangosak, de akárcsak egy dobnak nagy a hangjuk és zavarnak, azonban belül üresek. És végül a szíriai nép, a szíriai katonai vezetés akarata érvényesül, amelyet a Szíriai Arab Fegyveres Erők és szövetségeseik hajtanak végre.

A képen egy Golan-300 rakétaindító berendezés kezelőszemélyzete van, a 4. Gépesített Hadosztály 42. Dandára állományából.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑