Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 01. 16.

Csapataink harcban állnak. De kik a csapataink?

2016. 01. 16.

Amíg az EU parlamentben kvótákról és az ügy megoldása szempontjából meddő dolgokról vitatkoznak, nem veszik észre, hogy háború van?

Eddig több mint egymillió ember jött be a kontinensre háborús övezetekből, sokan közülük katonai kötelékben, teljes felkészültségben, egészségügyi és biztonsági szűrés nélkül. További milliók érkezésére számíthatunk. És itt elosztásról, letelepítésről beszélnek? Sőt, próbálják kultúrák összeférhetetlenségének magyarázni azokat a zaklatásokat, inzultusokat, erőszakot, melyet előre lehetett látni? Őrültek ezek? Ennyire alacsony IQ-val rendelkező vezetők vannak itt, vagy szándékosan akarják szétverni egy kontinens vívmányait?

Mi ez a porhintés a szembe, hogy iszlám kultúrában nem tisztelik a nőket, arrafelé ezek az inzultusok teljesen rendben valók! Próbálná meg valaki e tettek egy pici hányadát elkövetni ott, ahonnan ez a csürhe jött!

Világosan látszik, hogy újból a rossz logikáján alapszik a szemben álló felek mesterséges kialakítása. Nem iszlám és keresztény, szegénység és jóléti államok, Európa és Ázsia összecsapásáról van szó, hanem szarkeverők és tudatlanok konfliktusáról. Egyik oldalon megjelennek a téves Korán- és Hadisz-fordítások, interpretációk, melyeket csokornyakkendős, megkérdőjelezhetetlen tudású tudósok jelentenek ki, majd ezek a tanok lábra kelnek, bejárják a netet és a médiumok minden formáját. Ezek cáfolataira azok részéről, akik valóban a vallás beavatott ismerői, nincs mód. A téves állítások igazolására az iszlám világ minden bugyrából előkerülnek azok a barbár hordák, akik a szörnyű tetteket elkövetik. Sőt, léteznek olyan iszlámnak nevezett országok is, melyeknek ideológiája a klasszikus iszlám tanainak hamisításán alapszik és rengeteg pénzzel támogatják a hordákat. Miért csodálkoztok? A kereszténység történetében nincs ilyen? Majd jönnek a szarkeverők, a média és hírmagyarázói, akik összeállítják a tudatlan, elhülyített agyak számára azt a képet, ami alapján a klónok kialakítják magukban, kit kell utálni. Idáig jutottunk. Ma a szeretet filozófiája nem adható el, de a gyűlöleté igen. Ez is áru lett és mi vagyunk a vevők.

Fel kellene ismerni, hogy a határok emberek között nem itt vannak. Van egy globális világ, ahol az emberek meg szeretnének élni. Ebben a világban van mindenféle: keresztény, muzulmán, buddhista, ateista, stb. Minden jóravaló ember elítéli a bűnt, teljesen mindegy ki követi el. A jóravaló kereszténynek, muzulmánnak, ateistának és bárki másnak együtt kellene értelmezni a kialakult konfliktust és elhárítani mindent, ami beárnyékol olyan tanokat, melyek civilizációkat hoztak létre.

Nincs olyan épeszű ember a földön, aki el ne ítélné az egyre szaporodó erőszakot Európában, legyen az bármilyen vallású. A szakadék nem kultúrák, hanem kulturális szintek között van. Ki milyen szinten éli meg saját kultúráját, ez a kérdés. Tanultság, műveltség egy bizonyos szintje felett nem a mai kérdések merülnének fel, hanem az, hogy mit tegyünk közösen a minket támadó és a világ rákfenéjét okozó barbár csürhékkel? Amennyiben Európa továbbra is a korlátok nélküli befogadás politikáját folytatja, saját magát is a barbár hordák szintjére alacsonyítja le.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑