Cadmus fordítás Cadmus

Csodálatos szőnyegek outlet árakon

Dekoratív lakás kiegészítő, csinosítja a szobát, hőszigetel, van belőle rongy, hosszú és rövid szálú is. Mi az?

Ha te is a szőnyegekre gondoltál, eltaláltad! Ezek a sokoldalú berendezési tárgyak nem csak kényelmünket szolgálják, de még jól is néznek ki. Egy jól eltalált szőnyeggel egy unalmasabb helyiség is vidámmá és barátságossá varázsolható.

A Szőnyegkatalógus szőnyeg outlet webáruháza hatalmas választékkal vár.

szőnyeg outlet

Minden szőnyegtípusból találsz több méretet, különféle színeket és mintákat. Akár a nappaliba, akár fürdőszobába vennél szőnyeget, hozzánk érdemes ellátogatnod! Rövidszálú, shaggy, klasszikus vagy modern, rongyszőnyeg, körszőnyeg, lábtörlő… Akár a ház minden helyiségébe választhatsz egy-egy darabot.

Szőnyeget az előszobába téve rögtön arra esik a pillantásunk, de a vendégeké is, így, ha pozitív benyomást akarsz kelteni, válassz tökéletes darabot a bejárati ajtó elé. Célszerű olyat, ami jól tisztítható, strapabíró, mint amilyen egy rongyszőnyeg is. A rongyszőnyeg hallatán ne gondolj az ósdi, lehetetlen színösszeállítású csíkos futókra, melyek egykor uralták a panelek előszobáit. Sokkal inkább egy modern, színes, vidám pamutszőnyeg jusson eszedbe, ami üde foltja a lakásodnak, ráadásul gépben is moshatod. Szőnyeg outletünk bővelkedik ilyen típusú szőnyegekben is.

Nappaliba és hálószobába kényelmes, puha, meghitt hangulatot teremtő szőnyegek illenek. Ide bátran választhatsz hosszú szálú vagy shaggy szőnyegeket is, melyek pihe-puha, meleg felületét imádni fogod. Zokniban és mezítláb is szuper érzés rájuk lépni.

Fürdőszobába szinte kötelező egy jó nedvszívó képességű kilépő szőnyeg, hiszen a hideg járólapra lépni nem csak kellemetlen, de balesetveszélyes is. Mindenképpen olyat válassz, ami mosható, jól szárad, nem penészesedik és nem csúszik az alja. A Szőnyegkatalógus szőnyeg outlet fürdőszobába való termékeiről ez mind elmondható. Ráadásul fantasztikus színekben kaphatók és hihetetlenül puhák!

Az idei szőnyeg trendek egyik legtutibb befutói a geometriai minták. Más tárgyakon is megjelentek, így a padlónk díszei sem maradhattak ki a sorból.

A minták formavilága rendkívül sokféle, találhatsz cikk-cakkos, körökkel, négyzetekkel vagy háromszögekkel borított szőnyegeket a legváltozatosabb színösszeállításokban. A geometrikus darabok kitűnően passzolnak minimál stílusú lakásokba és modern környezetbe. Ha viszont a klasszikus stílus híve vagy, a polgári otthonokat idéző tradicionális, keleties mintájú és színvilágú rövidszálú szőnyegeket ajánljuk figyelmedbe. Ezek a szőnyegek letisztult eleganciát sugároznak és talán sosem mennek ki teljesen a divatból.

A Szőnyegkatalógus szőnyeg outlet óriási választékkal rendelkezik bármilyen szőnyegtípusból. A megfelelő szőnyeg kiválasztása hasonló feladat, mint az alkalomhoz illő ruha megtalálása. Sokféle szempontot kell figyelembe venni: hova szeretnénk a szőnyeget, nagy-e ott a jövés-menés, milyen a szoba stílusa és elrendezése, van-e háziállat, mi a célunk a szőnyeggel (pl. szigetelés vagy csak design), stb. Webshopunk hasznos szőnyeg-kalauzzal segít a döntés meghozatalában. Egyben biztos lehet: a Szőnyeg Outlet termékei egytől egyig minőséget képviselnek.

Megosztom:


Back to Top ↑