Cadmus fordítás Cadmus
Videó

2016. 02. 14.

Eddig a palesztinokat siratta, most izraeli reklámfilmben tűnik fel Ronaldo

2016. 02. 14.

Érdekes fordulat a portugál sztárral kapcsolatban. Eddig nyíltan vállalta, hogy az izraeli agresszió ellen van, mivel elnyomják a palesztinokat, most mégis egy zsidó reklámban vállalt szerepet.

Több emlékezetes eset is volt amikor a palesztinokkal szimpatizált a világ egyik legjobb labdarúgója.

Például a portugálok Izrael ellen vívott mérkőzése után Cristiano Ronaldo nem volt hajlandó a mezcserére, mert mezét egy palesztin weblapnak ígérte oda. Ronaldo már korábban is többször hangsúlyozta, mélységesen lesújtják a gázai övezet ellen történő, sokszor az ott élő gyerekeket is büntető katonai akciók.

Szavait tettek is követték, hiszen elárvereztette aranycipőjét, amelynek bevételét gázai iskoláknak ajánlotta fel. CR7 már korábban is kifejezte szimpátiáját a palesztin függetlenségi mozgalommal, hiszen már Manchesterben palesztin kendőben fotózkodott, illetve 2011-ben egyszer már árverésre bocsátotta focicsukáit, amelynek bevétele szintén ugyanott landolt.

Egy Galatasaray elleni Bajnokok Ligája meccsen az isztambuliak ultrái, az Ultraslan is köszöntötte a világsztárt, amiért nem cserélt mezt az agresszorokkal.

Ám, most több szurkoló is Cristiano Ronaldo ellen fordult a közösségi oldalakon, amiért a Real Madrid portugál sztárja egy izraeli telekommunikációs cég reklámjában tűnt fel.

A reklámot a játékos tette közzé Facebook-oldalán és a sok lelkes kommentelő mellett bizony vannak, akik innentől kezdve nem szívlelik a portugált. A reklám az izraeli HOT cég számára készült, Ronaldo még héberül is megszólal a szpotban.

A reklámban három labdarúgó azon tanakodik, hogy hogy lehet ilyen gyors az internet, hogy még ők is felkerülhetnek a hírek közé. Ekkor toppan be az öltözőbe a Real Madrid sztárja, de a téma még mindig a hihetetlen sebességgel száguldó internet, nem pedig a hihetetlen új igazolás.

 

A játékosok megállapítják, hogy a net Ronaldónál is gyorsabb, majd CR megszerzi a „neki járó” 7-es mezt.

A facebookos Ronaldo-szurkolók egy része azt állítja, mostantól Messi-fan lesz inkább…

Orientalista.hu – ( hunmob.com)

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑