Cadmus fordítás Cadmus

Egy emelőkosárral nincs elérhetetlen

Amikor egy elvégzendő feladatot a föld felett több méterrel kell elvégezni, nem csupán gyors és rugalmas megoldásra van szükség, hanem a lehető legbiztonságosabbra is.

Amikor az állványozás megoldhatatlan vagy egyszerűen felesleges lenne, egy emelőkosár jelenti a tökéletes alternatívát.
Egy ilyen drága, és drágán fenntartható eszközt jóval célszerűbb és gazdaságosabb bérelni, mint megvásárolni. Zala megyében az emelőgép bérlés jelenleg kizárólag az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges.

Gépünk, az Oil&Steel Octopussy 1412 Twin kiválóan alkalmas a nehéz terepen történő használatra is, mivel a típus önsúlya nagyjából a negyede a hasonló kategóriájú gépeknek.

Ez főleg annak köszönhető, hogy a stabilitását nem ellensúlyok, hanem négy darab kitalpalás biztosítja; emiatt is nevezik spider (pók) emelőnek. Széles, gumiborítású lánctalpai szintén hozzájárulnak az alacsony fajlagos talajterhelés eléréséhez.

Emiatt bevethető térkövön, járólapon, parkettán vagy füvesített területeken is anélkül, hogy maradandó kárt okozna. Összecsukott állapotban mindössze 2 méter magas és 80 centiméter széles, emiatt könnyedén befér az épületek hagyományos ajtajain is.

Az emelőkosár maximális munkamagassága tizennégy méter, míg oldalirányba 6.5 méterre képes kinyúlni, de természetesen ezt a két értéket nem képes egyszerre produkálni. A típus működtethető feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül, ami rendkívül előnyös beltéri használat esetén, de egyébként robbanómotorjával is képes haladni, tehát hibrid meghajtásról beszélhetünk.

Az emelőkosár kiválóan alkalmas építőipari munkákhoz, üzemek és sportcsarnokok világításának karbantartásához, bádogos- és ácsmunkák végzéséhez, kéményépítéshez, közvilágítás kiépítéséhez, magasfeszültségű vezetékek szereléséhez, magas fák lombkoronáinak metszéséhez, reklámplakátok, molinók kihelyezéséhez vagy madárfészkek, odúk kihelyezéséhez, állatmentéshez; a sor természetesen még hosszan folytatható.
A bérlési igényeket érkezési sorrendben tudjuk kielégíteni, ezért érdemes mielőbb felvennie velünk a kapcsolatot.

Megosztom:


Back to Top ↑