Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 09. 04.

Egy kis “pihenő” után ismét lendületbe fog indulni a támadás Szíria ellen

2015. 09. 04.

A világ szeme továbbra is Szírián. Most már az eddig passzív emberek szeme is, akik a menekültáradat kapcsán már a saját bőrükkel érintkezve kénytelenek Szíria felé fordulni, még ha csak egy pillanatra is, ha eddig a négy éve tartó háború és tragédia nem is érintette meg az ingerküszöbüket.

Mind az atlantista és cionista tengely, mind az ellenállás tengelye készül az újabb ütközetre. A szokásos aljas és alattomos módon lendültek támadásba ismét a Szíriát leromboló erők.

A törökök folyamatosan fegyverzik és kiképzik a terroristákat szinte végeláthatatlan emberanyagként Szíria ellen. Saját, magán terrorhadsereget állít fel a török kormány a Szíriával határos területein, hogy az új török terroristákkal végre annektálhasson Törökország egy részt Szíriából. Persze Erdogán nagy terve az allepoi tartomány elszakításával kapcsolatban nem fog megvalósulni, mert előbb fog megbukni Erdogán szultán, mint, hogy a mocskos terve megvalósuljon.

Az USA a Szíria elleni támadását most titkos drónfelderítéssel fogja folytatni, hogy segítse az általa pénzelt és felfegyverzett terrorista zsoldos hordákat. A légi felderítéssel segítik majd a terrorista hordákat a CIA és a Moszad ügynökök kölcsönös irányításával, hogy hatékonyabban rombolhassák le Szíria infrastruktúráját, könnyebben kaparintsák meg a legfontosabb olajmezőket és természetesen könnyebben szolgálja ki az IÁ terrorhadserege a cionista érdekeket a térségben: ” a múltat végképp eltörölni.” … és nem utolsósorban, az összes ilyen titkos drón felderítés arra szolgál, hogy 100 %-os harcászati információt nyújtson az USA-nak Szíria védelmi képességeiről, ha majd arra kerülne a sor a közeljövőben, hogy egy közös cionista támadás során megpróbálják majd megtámadni Szíria szuverén államát, akkor ez minél hatékonyabban történhessen. Nem fog sikerülni nekik.

Oroszország egyre haragosabb, és üzeni a Szíriát támadó hatalmaknak, hogy a Törökök, az USA, a cionisták és az öböl menti degenerált monarchiák támadása ellenére is kiáll Szíria legitim kormánya mellett és Sztálingráddá fogja változtatni Szíriát ( bár már így is az), ahol ezeknek a nagyhatalmaknak a temetőjük lesz, ha nem változtatnak a Szíriához való hozzáállásukon.

Irán újabb stratégiát és rendezési tervet dolgozott ki a szíriai háború megoldására. Ez tulajdonképpen az, hogy hasonlóan a Szíriát megtámadó hatalmakhoz, “végtelen” harcászati támogatást nyújt Szíria honvédő háborújához és megpróbálja “nemzetközi normák” közé terelni azt a világméretű aljasságot, amit négy éve művelnek a fent említett bizonyos hatalmak Szíria megtámadása során.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑