Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 08. 21.

Egyetlen kép kifejezi az aleppoi gyerekek szenvedését!?

2016. 08. 21.

Az elmúlt napokban sok médium közzé tett egy szomorú képet egy aleppói kisfiúról, aki siralmas állapotban ül, véres fejjel, koszosan egy kifejezetten tiszta mentőautóban.

A képet állítólag Aleppóban készítette egy “háborús fotós”. A gyerek tragédiájával a szíriai-orosz légierőt vádolták meg a kép megosztói. Nincs mit szépíteni rajta valójában, bárki is követte el ezt a bombázást, ez a kép valójában egy egész ország, sőt még az egész emberi faj tragédiáját mutatja be.

De itt meg kell állni egy percre, mert szokás szerint egyesek tragédiájából, többen profitálni akarnak és tudatlanabb tömegeket felhergelni a szíriai állam és Oroszország ellen.

Az első észrevétel itt ezzel a képpel kapcsolatosan az, hogy kiderült, hogy a “fotós”, aki készítette a képet eléggé közeli kapcsolatban áll azokkal a nyugat által támogatott “mérsékelt felkelőkkel”, akik néhány héttel ezelőtt, pontosan az egész aleppoi csatakezdete előtt, lefejeztek egy szír-palesztin kisfiút amit  filmre is rögzítettek.

aleppo 1

A borzalmas videó természetesen semmiféle különösebb nemzetközi botrányt és felháborodást nem keltett. Egyszerű a miértje, hisz a kegyetlen gyilkosok, akik azt elkövették bár ugyan azok az Al-Kaidások, akiknek az elvtársaik felelnek a korunk legbrutálisabb terrormerényletéről az Egyesült Államokban, ma mérsékelt, USA által támogatott “felkelők”.

Egyszerűen a tizenkét éves kisfiú lefejezéséről szó sem esett egyetlen lapnál sem, ami ma vádolja az orosz és szír légierőt a az elhíresült kis gyerek tragédiájával.

A “fotós” meg nem más mint egy Kaidás terrorista, hiába szépítik a képét a közvéleményben, hogy mekkora háborús fotós.

Az egész kép meg azért is vérfagyasztó, mert a “megmentők” a sokkos állapotban lévő gyereket magára hagyták, hogy a médiumok képviselői elkészítsék a kellő mennyiségű felvételeket ahhoz, hogy egy újabb média bombát dobjanak be a lapok sorai közé ami bemutatja a “kegyetlen” Assad elnököt és orosz szövetségeseit.

aleppo 2

A bombázás, vagy robbantás, ami a kisfiú tragédiájához vezetett, legyen bárki is az elkövető, az Al-Kaida által elfoglalt aleppói területeken történt. Valójában a gyerek és több száz más gyerek ott tartózkodása azokon a területeken akadályozza a szíriai csapatok előrehaladását és az Orosz Légierőt attól, hogy végképp eltöröljék a földfelszínéről azt az USA által támogatott mérsékelt rablóbandákat.

Ennek ellenére így is nap mint nap, hol kisebb, hol nagyobb sikereket érnek el a szövetségesek a terroristák ellen, az egész ENSZ meg nyugati szabad világ aggodalmát fejezi ki… Az aggodalmát, mert ha Aleppo egésze visszakerül a szír állam kezébe , akkor végleg el is bukott a több milliárdos tervük az általuk elképzelt, nekik megfelelő új Közel-Kelet országainak határához.

Ez az aggodalom egyre nagyobb  és ez érthető is, mert a NATO veszett kutyája, az egész éjszak szíriai területeken romboló terroristák keresztapja Erdogan is kutyaszorítóba került.  É ha túl akarja élni akkor előbb vagy utóbb  le kell mondania az iszlamista gyilkosairól.

Erdogant az utolsó pillanatban Oroszország mentette meg.  Mert Erdogan gazdái  úgy döntöttek, hogy jobb lenne új ideális, irányíthatóbb vad kutya, ezért is akarták megbuktatni.  Ezt bizonyítja Erdogan látogatása Moszkvába és bocsánat kérése Putyintól.

Mindenki nyitott szemmel, és füllel kövesse a híreket, mert sokkal nagyobb dolgok történnek a falak mögött, mint azt a legtöbben elképzelnék. S ha ilyen sokkoló képeket látnak, akkor csak egy kicsit gondolkozzanak el rajtuk, hogy kik közlik és milyen céllal ezeket a felvételeket és miért pont ott és akkor történik meg a rögzítés.

A kisfiú sorsáról azóta sem tudni semmit.. .Isten adja, hogy minél távolabb kerüljön egy biztonságos helyre minden más gyerektársával együtt,  lehetőleg minél hamarabb a gyerek lefejező bűnbandától, ami körül veszi őt.

Orientalista.hu – Cadmus

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑