Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2017. 04. 01.

Egyre több nőt támadnak meg a svéd No-Go Zónákban (videó)

2017. 04. 01.

Vallási fundamentalisták vették át a hatalmat több stockholmi külvárosban.

Husby és Tensta kerületekben egyre többet éri atrocitás a nőket nyilvános helyeken – írja a Breibart.com a svéd SVT csatornára hivatkozva.

Egyre több a vallási fundamentalista Tensta kerületében a férfiak között, akik közül sok a bevándorló hátterű – mondta el Nalin Pekgul. A magát feministának valló nő évekig a svéd szociáldemokraták parlamenti képviselője volt és ismert a kerületben, elmondta, hogy manapság nem mehet be a központba anélkül, hogy ne inzultálnák. Ugyanakkor annak a reményének adott hangot, hogy egyszer ez is elmúlik – mikor arról kérdezték, hogy elköltözik-e.

„Nem szabad elfelejteni, hogy a többség átkozza a fundamentalistákat” – emelte ki.

Erkölcsrendészet működik

Zeliha Dagli kénytelen volt elhagyni a no-go zónának számító Husbyt – írják. A baloldali politikus elmondása szerint „erkölcsrendészet” próbálja a nők viselkedését irányítani a területen.

„Olyan pletykák kaptak szárnya, melyek szerint elakartuk venni a nők fátylát” – tette hozzá a feminista mozgalmár.

Az írás no-go zónának minősíti a kerületeket, felhívva rá a figyelmet, hogy főként afrikai és közel-keleti bevándorlók laknak itt, akiknek nagy része muzulmán. Itt idézik fel, hogy Husbyban egy norvég stábot megtámadtak, ahogyan egy amerikai filmest is.

Orientalista.hu – Hirado.hu

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑