Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 10. 03.

Elválik az ocsú a búzától

2015. 10. 03.

Elképedek az európai primitivizmustól. A mi EU-s házigazdáink a világméretű terrorizmus támogatói!

Az Assad elnök elleni erőket támogatják amolyan mondva csinált ürüggyel, miszerint leszámolnak egy diktátorral, demokráciát exportálnak a helyére, mindeközben a legállatiasabb, vérszomjas bandáknak küldik a fegyvereket és muníciót! Bármit küldenek, bármilyen címszóval, végül a terroristákhoz jut. Ergo a terrorizmust támogatják.

Kadhafit is EU-s háttértámogatással tették el láb alól és lám mi lett az eredmény! Talán a fehér, felsőrendű nagy brüsszeli agyak ezt nem látták előre?

Szijjártó rosszul mondja. Nem az Iszlám Állam és a szíriai háború okozza a menekültáradatot. Nem igaz. A háború és az Iszlám Állam eszköz, következmény. Az ok más. Ha nem mondjuk ki az okot és nem teszünk ellene, akkor nem tettünk semmit. A pénzvilág, a bankárdinasztiák, a Soros-féle hatalmak az ok. Amíg ők léteznek, addig a világ sohasem lesz békés hely.

Hál’ istennek valami mocorog, látszik a fény az alagút végén. Lassan elválik az ocsú a búzától. A világ egy törésvonal mentén lassan kettéválik. Látszik egy tengely, aminek egyik felén a szarkeverők, manipulálók, a világ megrontói állnak, a másikon pedig azok, akik ebből ki akarnak törni. Új játékszabályokat akarnak. A háttérhatalmak hiába próbálják a homályt a szemekre tenni és iszlám-kereszténység konfliktusának mutatni a jelen eseménysorát. Nemsokára lehull a lepel.

Orientalista.hu –  Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑