Emlékezetes szülinap a LogiKofferrel

Amikor gyereked születésnapját ünnepled, és szeretnél valamilyen újszerű, emlékezetes szülinapi programot, jusson eszedbe a LogiKoffer.

A LogiKoffer egy bőröndnyi móka és izgalom, egy olyan kincskereső játék, ami a mostanában elterjedt szabadulós játékok mintájára készült. Logikai, ügyességi és tárgykeresős feladatok váltogatják egymást, és az első feladat minden esetben a koffer kinyitása. A magasabb újrajátszhatóság érdekében többféle tematikában készülnek, a Dzsungel Kincse, a Nemzetek Aranya és a Kalózok Kincse közül kiválaszthatod a számotokra szimpatikusabbat.

A LogiKoffer olyan többrésztvevős szülinapi program, amihez még csak sok helyre sincs szükség, egy közepes méretű szobában tökéletesen játszható, de akár a kertbe is ki lehet vinni.

Ahogy igazi szülinaphoz illik, a kofferben ajándékot is rejtettünk el, de kérésre ez kiegészíthető saját ajándékkal is természetesen.

A játék négy különböző korosztály (ovisok, kisiskolások, felsősök, felnőttek) számára is elérhető, így senkinek sem kell kimaradnia. A Koffert a XI. kerületben veheted át, azonban ha vidéken szeretnétek kipróbálni, játékunk nyomtatható formában is letölthető, szintén háromféle tematikában. Hogy mégtöbbet megtudj, látogass el weboldalunkra, ahol ráadásul ingyen letölthető meghívót is találsz.

Sharing is caring!


Back to Top ↑