Cadmus fordítás Cadmus

Emlékezetes szülinap a LogiKofferrel

Amikor gyereked születésnapját ünnepled, és szeretnél valamilyen újszerű, emlékezetes szülinapi programot, jusson eszedbe a LogiKoffer.

A LogiKoffer egy bőröndnyi móka és izgalom, egy olyan kincskereső játék, ami a mostanában elterjedt szabadulós játékok mintájára készült. Logikai, ügyességi és tárgykeresős feladatok váltogatják egymást, és az első feladat minden esetben a koffer kinyitása. A magasabb újrajátszhatóság érdekében többféle tematikában készülnek, a Dzsungel Kincse, a Nemzetek Aranya és a Kalózok Kincse közül kiválaszthatod a számotokra szimpatikusabbat.

A LogiKoffer olyan többrésztvevős szülinapi program, amihez még csak sok helyre sincs szükség, egy közepes méretű szobában tökéletesen játszható, de akár a kertbe is ki lehet vinni.

Ahogy igazi szülinaphoz illik, a kofferben ajándékot is rejtettünk el, de kérésre ez kiegészíthető saját ajándékkal is természetesen.

A játék négy különböző korosztály (ovisok, kisiskolások, felsősök, felnőttek) számára is elérhető, így senkinek sem kell kimaradnia. A Koffert a XI. kerületben veheted át, azonban ha vidéken szeretnétek kipróbálni, játékunk nyomtatható formában is letölthető, szintén háromféle tematikában. Hogy mégtöbbet megtudj, látogass el weboldalunkra, ahol ráadásul ingyen letölthető meghívót is találsz.

Megosztom:


Back to Top ↑