Cadmus fordítás Cadmus

Fedezze fel velünk a világot!

Még bizonytalan abban, hogy a következő nyaralását hol töltse? A választás sokkal könnyebb lesz, miután megtekintette kiváló ajánlatainkat.

A lehető legjobb ajánlatokat szedtük össze; kínálunk utakat egzotikus tengerpartokra, Európa gyönyörű városaiba és Magyarország legjobb üdülőhelyeire is.

A Challenge Hungary utazási iroda tevékenységét huszonöt évvel ezelőtt kezdte diákok európai városokba történő utaztatásával. Az így megszerzett tapasztalatnak, bizalomnak és szaktudásnak hála immár bárki számára kínálhatunk valódi álomutazásokat.

A belföldi turizmus mindig vonzó, különösen, ha Siófokról van szó. A Balaton-part legnagyobb városa természetesen nem véletlenül Magyarország legnépszerűbb üdülőhelye. Siófok híres arról is, hogy egyedülálló módon valódi, vitorlás kalózhajók hajóznak ki kikötőjéből a magyar tengerre. A képzett animátorok, valamint a Vörösmarty Színház színészeinek segítségével az interaktív kalóz gyerekprogram felejthetetlen élményt nyújt a kisgyermekes családoknak.

Amennyiben utazási irodánkkal utazik Siófokra, a Hotel Azúr Siófok wellness részleggel, ingyenes privát homokos stranddal, wifivel, tenisz- és bowling pályával várja.

Ha valódi mediterrán utazásra vágyik, ajánljuk Lisszabont! A portugál fővárost olyan hangulat jellemzi, amit a világon sehol máshol nem találhatunk meg. Tetőtéri bárok, csempékkel díszített házak és templomok, dombtetőre közlekedő villamosok, különböző mintákat ábrázoló macskakövek és színvonalas utcai művészetek… ez mind-mind Lisszabon! Lisszabon egyik kihagyhatatlan látnivalója a tizenkettedik században épült Sé katedrális, ami a város legrégebbi temploma. Nem csak ezért érdekes, hiszen a kolostorkertjében nemrégiben közel háromezer éves föníciai maradványokat tártak fel, amit a történelem iránt érdeklődőknek mindenképpen látnia kell.

Ha nem tud számtalan ajánlatunk közül választani, vagy bármilyen kérdése merül fel utazásainkkal kapcsolatban, kérje bátran tapasztalt és szakképzett munkatársaink segítségét!

Sharing is caring!


Back to Top ↑