Cadmus fordítás Cadmus

Fedezze fel velünk a világot!

Még bizonytalan abban, hogy a következő nyaralását hol töltse? A választás sokkal könnyebb lesz, miután megtekintette kiváló ajánlatainkat.

A lehető legjobb ajánlatokat szedtük össze; kínálunk utakat egzotikus tengerpartokra, Európa gyönyörű városaiba és Magyarország legjobb üdülőhelyeire is.

A Challenge Hungary utazási iroda tevékenységét huszonöt évvel ezelőtt kezdte diákok európai városokba történő utaztatásával. Az így megszerzett tapasztalatnak, bizalomnak és szaktudásnak hála immár bárki számára kínálhatunk valódi álomutazásokat.

A belföldi turizmus mindig vonzó, különösen, ha Siófokról van szó. A Balaton-part legnagyobb városa természetesen nem véletlenül Magyarország legnépszerűbb üdülőhelye. Siófok híres arról is, hogy egyedülálló módon valódi, vitorlás kalózhajók hajóznak ki kikötőjéből a magyar tengerre. A képzett animátorok, valamint a Vörösmarty Színház színészeinek segítségével az interaktív kalóz gyerekprogram felejthetetlen élményt nyújt a kisgyermekes családoknak.

Amennyiben utazási irodánkkal utazik Siófokra, a Hotel Azúr Siófok wellness részleggel, ingyenes privát homokos stranddal, wifivel, tenisz- és bowling pályával várja.

Ha valódi mediterrán utazásra vágyik, ajánljuk Lisszabont! A portugál fővárost olyan hangulat jellemzi, amit a világon sehol máshol nem találhatunk meg. Tetőtéri bárok, csempékkel díszített házak és templomok, dombtetőre közlekedő villamosok, különböző mintákat ábrázoló macskakövek és színvonalas utcai művészetek… ez mind-mind Lisszabon! Lisszabon egyik kihagyhatatlan látnivalója a tizenkettedik században épült Sé katedrális, ami a város legrégebbi temploma. Nem csak ezért érdekes, hiszen a kolostorkertjében nemrégiben közel háromezer éves föníciai maradványokat tártak fel, amit a történelem iránt érdeklődőknek mindenképpen látnia kell.

Ha nem tud számtalan ajánlatunk közül választani, vagy bármilyen kérdése merül fel utazásainkkal kapcsolatban, kérje bátran tapasztalt és szakképzett munkatársaink segítségét!

Megosztom:


Back to Top ↑