Cadmus fordítás Cadmus

Fogorvoslás a legmagasabb szinten 15 éve

A szájsebészet kifejezés hallatán a legtöbb ember összerezzen, és félelemmel gondol a találkozásra.

A Király Dent fogászat Budapesten már tizenöt éve azon dolgozik, hogy ez a rossz előítélet megváltozzon. Kellemes, barátságos környezetben várjuk kedves pácienseinket a főváros szívében a legkorszerűbb eszközökkel és technikákkal felszerelve. A kiemelkedő szakmai színvonalról 26 fős csapatunk gondoskodik, amit szakképzett fogorvosok, implantológusok, fogszabályozó szakorvosok és szájsebészek alkotnak. Mivel jól tudjuk, hogy a fogfájás bármikor ránk törhet, rendelőnkben a fogászati ügyelet 0-24 óráig rendelkezésére áll.

A Király Dent fogászati center minden igényt kielégít,

legyen szó a fogorvoslás bármelyik területéről: általános szájhigiéniai kezelések, fogszabályozás, szájsebészet, gyökérkezelés vagy esztétikai fogászat, szakértelmünkre számíthat. Számos látogatónk küzd komoly szorongással a kezelések előtt, ami megnehezíti, esetleg lehetetlenné is teszi a fogászati beavatkozásokat.

Ilyenkor a helyi érzéstelenítés helyett jön szóba az altatásos fogászat. Altatás előtt viszont minden esetben alapos vizsgálatokat végzünk néhány nappal a beavatkozás előtt, aminek része a laborvizsgálat, az EKG és a mellkasröntgen. Kattintson weboldalunkra, és az ott található elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Megosztom:


Back to Top ↑