Cadmus fordítás Cadmus
Líbia

2020. 07. 27.

Francia cionista politikus látogatott Líbiába (képek)

2020. 07. 27.

A Törökország által támogatott ,,líbiai központi kormány,, tagadja, hogy ők hívták meg az országba Bernard Levy francia cionista politikust Líbiába.

A közösségi médiában nemrég képek jelentek meg arról, hogy a közismert cionista író, politikus Levy Líbiában tartózkodik.

A francia író ellátogatott Misrata városába, ahol több kép is készült róla katonák társaságában. Az üggyel kapcsolatban a líbiai belügyminiszter Fathi Bashagha tagadta, hogy Levy hivatalos meghívóval érkezett volna az országba.

A líbiai kormány több tagja és Fayez Al-Farraj miniszterelnök szóvivője is kijelentette, hogy felelősségre fogják vonni azt aki meghívta az Izrael barát írót az országba.

.

Líbia franciaországi nagykövete Hamed Al-Houderi kijelentette, hogy ők nem állítottak ki líbiai vízumot Bernard Levy számára.

Az üggyel kapcsolatban Levy elmondta, hogy a Wall Street Journal megbízásából érkezett Líbiába ahol ellátogatott Misrata városába, valamint Tarhuna városába ahol egy nemrég feltárt tömegsírt látogatott meg, ahová korábban kivégzett civileket temettek el.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Turkey Now)

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑