Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2018. 07. 09.

Francia fegyvereket foglalt le a terroristáktól a szíriai hadsereg

2018. 07. 09.

Újabb bizonyítékai vannak annak, hogy Franciaország más nyugati országokkal együtt a terrorizmus fő támogatója. A Szíriai Arab Hadsereg egységei ugyanis a Daraa felszabadításáért folytatott harc során francia gyártmányú fegyvereket foglaltak le az elfogott terroristáktól.

Az Iszlám Állam bűnözőinél francia gyártmányú harckocsi elhárító rakéták voltak, melyeket Franciaország Jordánián keresztül juttatott el a terroristáknak. Az APILAS típusú 112 mm-es harckocsi elhárító rakétákat a francia GIAT Industries nevű fegyvergyár gyártja, és úgy tűnik a francia állam pedig az általa támogatott terroristáknak juttatja el Szíriába. Azoknak akikről a nyugati sajtó azt hazudja, hogy ,,mérsékelt felkelők,, míg a valóságban lefejezik vagy élve elégetik az általuk fogjuk ejtett embereket. A nőket és a gyerekeket pedig eladják rabszolgának. De úgy látszik ezek a cselekmények nem elítélendőek a nyugati demokraták számára.

Úgy tűnik, hogy a francia kormány és a többi nyugat-európai rezsim még mindig reménykedik az általuk létrehozott Iszlám Állam nevű csőcselék győzelmében. Azonban nem lehet tudni, hogy miben reménykednek még akkor amikor a szíriai hadsereg és szövetségesei már szinte Szíria területének 80-90%-át felszabadították. És csupán napok kérdése annak, hogy a szíriai erők felszabadítsák azt a területet is, melyet a nyugat által támogatott terroristák még megszállva tartanak a jordániai határ közelében.

Orientalista.hu – Al-Isfahani

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑