Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 11. 20.

Francois Hollande bűnöző. Ugyan olyan bűnöző, amilyen elődje Nicolas Sarkozy volt.

2015. 11. 20.

Nicolas Sarkozy támadta meg pár évvel ezelőtt ENSZ felhatalmazás nélkül, teljesen illegitim módon, a NATO csapatokkal Líbiát, Líbia szuverén, legitim államát, és gyilkolta meg brutális kegyetlenséggel Líbia legitim miniszterelnökét Moammer Kadhafit. Az ország azóta anarchiába zuhant, a “sem nem iszlám, sem nem állam” ( SISÁ ) terrorszervezet hadiszállása és innét indulnak a legnagyobb számban a népvándorlók Európa “elfoglalására”.

A gondolatot visszafelé “olvasva”: Annak az oka, hogy ennyi menekült érkezik Afrika partjairól Európába, nem más, mint az, hogy Líbia anarchiába zuhant, ami eddig feltartóztatta a menekültáradatot. Líbia anarchiába zuhanásának oka nem más volt mint az, hogy Nicolas Sarkozy francia bűnöző miniszterelnök levezénylésével, illegitim módon az ENSZ felhatalmazása nélkül a NATO lerohanta, anarchiába züllesztette Líbia, addig stabil, szuverén, legitim államát.

Ergo: Nicolas Sarkozy nemzetközi bűnöző, a NATO a nemzetközi bűnözés legmagasabb rangú végrehajtója, az ENSZ pedig az egész “gyártásvezetője”. Bár ebben a “Líbia lerohanásos” történetben az ENSZ nem adott felhatalmazást a NATO-nak, de ez nem azokon az országokon múlott, akik végül megtették a lerohanást TELJESEN ILLEGITIM módon, hanem “bizonyos” országokon, akik megvétózták a döntést, tehát az ENSZ miatt nyugodtan mehetett volna a lerohanás már a kezdet kezdetén, ha nem vétózzák meg “bizonyos” országok.

Francois Hollande ugyan olyan bűnöző, amilyen elődje Nicolas Sarkozy volt. Semmiben sem különbözik tőle, sőt, mondhatjuk azt is, hogy nemzetközi terrorista.

(És most ne jöjjön senki azzal, hogy minden politikus bűnöző, mert most a franciákon van a hangsúly, ahogy eddig is őrajtuk volt a hangsúly Európában, többek között.)

Francois Hollande nemzetközi terrorista a párizsi terrormerényleteket arra használta fel, hogy végre megjelenhessen a francia hadsereg, Franciaország egyik legnagyobb repülőgép anyahajója a Földközi-tengeren, SZÍRIA partjainál, hogy “csapást” mérjen a SISÁ-ra.

Minden épeszű ember tudja, hogy ez teljesen meddő és ostoba vagdalkozás, mert eddig évei voltak Franciaországnak és a nagy nemzetközi terror “ellenes” koalíciónak, hogy csapást mérjenek a SISÁ-ra, de senki nem tette, csak támogatta, pártolta, biztatta a terroristákat Szíriában. Európa nemzetközi bűnözőinek és terrorista vezetőinek köszönhetjük Szíria tragédiáját, a SISÁ létrejöttét, és a népvándorlást! Európa nemzetközi bűnözői és terrorista vezetői támogatják, pártolják, biztatják a terroristákat Szíriában.

Most se lesz másképp! Higgyék el nekem!

Francois Hollande nemzetközi bűnöző és terrorista mért változtatta volna meg a véleményét, a megnyilvánulásait akár az oroszok, akár Szíriával szemben? Francois Hollande nemzetközi bűnöző és terrorista továbbra sem hajlandó Dr. Bashar Al-Assad Szíria legitim miniszerelnökét elismerni, a békefolyamatokba bevonni. Nem hajlandó rá! Ahogy elődje, a szintén bűnöző Sarkozy Kadhafival tette.

Mert Francois Hollande nemzetközi bűnöző és terrorista ugyan annak az “erőnek” a bábja, amelynek legvégső célja Szíria megsemmisítése!

Erről szólnak a dolgok!

Higgyék el nekem!

… és amikor a cafatokká robbant terrorista darabjai között “megtalálták” azt a bizonyos útlevelet, annak csak egy célja volt:

Az összes hír fejlécén napokig ez legyen a headline, a fejléc, a header:

“Szír útlevél! Bashar Al-Assad katonája!

Éberség emberek! Éberség!

Csak a józan ésszel, mert a valós történet mögött ott a láthatatlan történet, és a valós történet nem a hírek fejlécében fog szerepelni!

Sőt, ami a hírek fejlécében van, azt kell elfelejteni!

… de szerencsére Dr. Bashar Al-Assad elnök nem Kadhafi, és nem Szaddám Huszein!

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑