Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 01. 04.

Gendersemleges multibudi

2017. 01. 04.

Vannak olyan helyzetek, amikor az ember már meglepődni sem képes semmin. Ezt a helyzetet éreztem át ma reggel, midőn arra ébredtem, hogy a 444.hu nevű balliberális hírportál örömmel újságolta, hogy a legbezzegfejletteb Németország legbezzegfejlettebb fővárosában végre foglalkoznak korunk legeslegfontosabb kérdésével: a vécék gendersemlegesítésével.

Röviden a hír: Dirk Behrendt, Berlin új igazságügyi szenátora, aki egyébként zöldpárti, ma reggel bejelentette, hogy hatástanulmányt készítenek arról, hogy hogyan lehetne a német főváros összes középületének vécéjét gendersemlegessé alakítani, ideértve az iskolákat, óvodákat és bölcsődéket is. Az indoklás: hogy szegény transzneműeknek gondot okoz eldönteni, hogy a női, vagy a férfivécébe menjenek-e be?

Mindez abban a városban történik, ahol még szinte fel se száradt a vér, melyet egy tunéziai  agysebész migráns ontott ki, mégpedig oly módon, hogy egy kamionnal, melynek lengyel sofőrjét előzőleg brutálisan meggyilkolta, belehajtott egy karácsonyi vásárba, ahol békés német és külföldi emberek élvezték a karácsonyi hangulatot.

De persze, ez már nem fontos: Anis Amrit azután, hogy a tömeggyilkosság után fél Európát körbeutazta, lelőtte egy újonc olasz rendőr. Levan a gond. Az, hogy még legalább 7000 ilyen Amri flangál össze-vissza a német liberáldemokráciában, az nem számít, sőt!

Ugyanez a német zöldpárt egyébként a legnagyobb élharcosa is a szabad bevándorlásnak, meg a legnagyobb kerékkötője annak, hogy mondjuk szegény, szerencsétlen, nőket erőszakolgató migránsokat a rendőrség letartóztasson, mert milyen disznóság, hogy nem engedik annak a szerencsétlen Ahmednek, hogy a kecskéje híján, mely végig elkísérte, amíg az Iszlám Államban harcolt, de végül egy törzsi lakoma következtében kimúlt, valódi európai nőket tegyen magáévá?

Persze, bennem továbbra is kérdés, hogy hogyan fogják összeegyeztetni azt, hogy Ahmedék szerint minden buzit, transzneműt, meg egyéb virslipunci lényféleséget ki kell irtani, azzal, hogy gendersemleges vécék legyenek?

Továbbá, hogyan akarják elmagyarázni a kisgyerekeknek, hogy az eddig rendszer miért rossz, és ezentúl miért nem járhatnak külön helyiségbe vécézni azok, akiknek kukijuk van és azoknak, akik nincs?

De a legnagyobb kérdésem az, hogy hogy a fenébe lehet valaki annyira érzéketlen, pszichopata idióta vadbarom, hogy egy ártatlan emberéletek tucatját követelő terrortámadás, valamint egy erőszakolások és géppuskák árnyékában töltött szilveszter után a legfontosabb témaként a gendersemleges vécéket nevezze meg?!

Nonszensz ez a helyzet, annyira nonszensz, hogy szívem szerint el sem hinném. De sajnos, nem adatott meg nekem a választás lehetősége… Szóval, a mai naptól végleg csalódtam az emberiségben, s abban, hogy létezik az az empátia nevű valami, amit a liberálisok annyit emlegetnek.

Mert az nem empátia, hogy a kedvenc zöldjeink mindenek előtt foglalkoznak a transzik érzéseivel, de finoman szólva le se szarják azt, hogy mit érezhetnek azok, akiknek rokona, testvére, gyermeke, szüleje, vagy barátja meghalt a Scania kerekei alatt a berlini karácsonyi vásárban, vagy éppen megnyomorodott örökre…

Az a legnagyobb érzéketlenség, igazi multikulturális struccpolitika, ahol ez esetben a liberálisok a strucc, a terrorizmus a ragadozó, és a jelen helyzet az a beton, amibe belevágják a fejüket, s megdöglenek, mivel beton felett állnak, s nem homokon, de annyira hülyék, hogy ezt a két anyagot sem tudják egymástól megkülönböztetni.

De addig is, amíg a bezzegfejlett Nyugaton is éppen olyan csúfos vereséget nem szenvednek, mint hazánkban, Lengyelországban, és a liberálisok szemében „bezzegdemokrácia” kategóriából „fasiszta diktatúra”szintre zuhant Amerikában, továbbra is csinálják a kárt azzal, hogy a valós problémákat figyelmen kívül hagyva nemlétező álproblémákba feccölnek pénzt, energiát, és arra fordítják minden erejüket.

S miközben Franciaországban ezrével lángolnak az autók, Németországban siratják hozzátartozóikat azok, akiknek talán soha nem lesz boldog karácsonyuk, mert csak a terror emléke fog felderengeni számukra ezekben a napokban újra meg újra minden évben, s miközben az egész Nyugaton önfeledten ficki-fickiznek az újdonsült „európaiak” – egy szóval  miközben a Nyugat szépen lassan darabjaira hullva, recsegve-ropogva összeomlik, aközben Berlinben a mindent elpusztító lángvihar közepette is állni fog a posztmodern kor bálványa, melyet kedves liberálisaink addig fognak imádni, amelyik valamelyik pártfogolt iszlamistájuk szét nem hasítja a fejüket: a gendersemleges multibudi.

Orientalista.hu – Crusader

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑