Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2020. 04. 23.

Ha az amerikai fegyveres tüntetőket is támogatnák külföldről

2020. 04. 23.

Egy kép a sok közül, ami állig felfegyverzett tüntetőkről készült az Amerikai Egyesült Államokban. Ezt a képet Lansing városban, Michigan Állam fővárosában rögzítették 2020. április 15-én.

Függetlenül a helyi törvényekben és a szövetségi alkotmányban előírt részletektől, amelyeknek mi is tudatában vagyunk, fel szeretnék hívni rá a figyelmet:

Képzeljék el azt, hogy egy idegen ország fegyvereket, kiképzést biztosítana és minden logisztikai támogatást megadna ezeknek a tüntetőknek, hogy terjeszkedni tudjanak és harcba kezdjenek az USA kormánya, rendfenntartói és fegyveres erői ellen!

Nem szükséges tovább gondolniuk ezt a feltételezett helyzetet, sem megkérdőjelezni az ország alkotmányos jogát arra, hogy harcba kezdjen bárki és bármi ellen, ami megzavarja a békéjét. Miért is lenne elégedett néhány ember azzal, amit választott politikai vezetőik cselekszenek másokkal, amikor nyilvánvalóan ellene vannak, ha velük teszik ezt?! Ez csak a megjegyzés kedvéért a zaklatás egyik meghatározása.

Ha az új koronavírus járvány valamit megtaníthat nekünk akkor azt, hogy a világ nem az, aminek látszott, és ha ez a világ nem változik, akkor a válság idején meghalt emberek csak számok.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑