Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 06. 23.

Háború van vagy nem, a foci az foci

2018. 06. 23.

A 2018-as FIFA világbajnokságot nézik Homszban.  Hogyan lehetséges, hogy senki nem dob rájuk “hordóbombákat”? Vagy legyilkolja vagy bebörtönözi őket? Vagy, vagy, vagy, vagy… és lehetne folytatni a nyugati vezetők vádaskodásainak hosszú listáját, amivel össze-vissza illetik a szíriai kormányt.

Ellenben az említett nyugati vezetők által “felszabadítottnak” titulált területeken egyáltalán nincs normális élet. Az embereknek ezek a “szabadságharcosok” és “felkelők” (ahogy a nyugati politikai elit hívja őket sok más néven és ürüggyel) megtiltják a sportolást, sportműsorok nézését és sok más szabadidős tevékenységet.

Ez a valódi Szíria: világi, toleráns és békés, tele élettel még a legsötétebb órákban is és soha nem fog azzá válni, amivé a Nyugat tervezte.

A Szíriai Fegyveres Erők, a szövetségeseik (országok és mozgalmak) segítségével megnyertek összecsapásokat és csatákat a hadszíntéren, azonban ezek az emberek nyerik meg a háborút; nincs olyan haderő a Földön, ami megállhatná a helyét a saját népe támogatása nélkül.

Háború van vagy nem, a foci az foci.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑