Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2018. 03. 14.

Hadi helyzet Kelet-Ghoutaban

2018. 03. 14.

A vahhabita terroristák támogatói olyan kétségbeesettek, a legutóbbi nyilatkozataikkal üzentek a zsoldosaiknak, hogy újabb színpadias hamis zászló incidenssel igazolnak egy kilátásba helyezett katonai agressziót, amit nyíltan bejelentettek az ENSZ BT tegnapi ülésén.

A hadműveletek Kelet-Gouthaban mindaddig folytatódni fognak, ameddig elérik a célkitűzéseiket, a hangos külföldi tiltakozások ellenére.

A Szíriai Arab Fegyveres erők elszántak, hogy bármilyen támadástól bármikor megvédik az állampolgáraikat és magukat és ezúttal megtorolhatnak akármilyen agressziót. Így a jobbra-balra fenyegetőzők ne merészeljék próbára tenni a Szíriai Parancsnokságot, és ne kövessék el a hibát, mint a cionisták, akik összetévesztették a türelmet a képességgel és az akaratot az eszközökkel.

Erre vonatkozik, hogy az Orosz Honvédelmi Minisztérium és az Orosz Külügyminisztérium kiadott egy közös nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban, amiben a Szíriai Fegyveres Erők és a szíriai orosz haderőcsoportosítás elleni agresszióval járó katasztrofális következményekre figyelmeztetnek.

A nyugati hatalmak eddig saját nemzetbiztonságukat tették kockára azzal, hogy meg akarták buktatni a törvényes szíriai kormányt és kudarcot vallottak. Lássuk, hogy hajlandóak-e egy újabb világháborút kirobbantani csak azért, hogy megmentsék néhány dzsihádista kannibál bőrét.

Végül tekintsék meg a térképet, ha civilek teszik, akiknek nincs katonai tapasztalata, láthatják, hogy hagyományos fegyverek felhasználásával ilyen előrehaladás történt, kockáztatná ilyenkor bárki is vegyi harcanyagok bevetését?!

Hazudnak, tudják, hogy hazudnak, ők tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők hazudnak, azonban egyébként is hazudnak.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑