Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2019. 08. 11.

Harminc ország vesz részt a 61. Damaszkuszi Nemzetközi Kiállításon

2019. 08. 11.

Harminc ország fog részt venni a 61. Damaszkuszi Nemzetközi Kiállításon, mely története során most lesz a legnagyobb területen megrendezve. A kiállítás területe ebben az évben ugyanis eléri a 95 ezer négyzetmétert.

Az idei kiállítás mottója: ,,Szíriából a világnak,, mely a széles nemzetközi részvételre utal és ez bizonyítja azt is, hogy Szíriának megvan a helye a nemzetközi gazdaságban és a befektetések terén.

Az esemény megrendezésére kialakított ún. ,,kiállítási város,, nevű területet még 2003-ban nyitották meg a közönség számára. A damaszkuszi nemzetközi repülőtérre vezető út mellett lévő rendezvényközpont egy 1,2 millió négyzetkilométeres területen helyezkedik el, melyből 83 ezer négyzetkilométeren épített kiállítási területet alakítottak ki. Azonban a rendezvény céljára elkülönített terület megközelíti a 150 ezer négyzetmétert.

A kiállításon részt vevők a mezőgazdaságon át a különböző iparágakig képviseltetik magukat és külön helyet biztosítottak a turisztikai minisztérium számára. A rendezvény szervezői kényelmes körülményeket biztosítottak a látogatók számára és 10 ezer gépjármű számára bizotsítottak parkolóhelyet.

A rendezvény megnyitójára augusztus 28-án kerül majd sor, míg a látogatók számára augusztus 29-én nyitják majd meg a kapukat. A nemzetközi kiállítás szeptember 6-án ér véget. A rendezők és a szíriai kormány idén magas látogatói létszámra számítanak, továbbá kijelentették, hogy a kiállítás kiváló lehetőséget jelent a Szíriában befektetni kívánók számára.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (SANA)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑