Cadmus fordítás Cadmus
Palesztina

2018. 03. 31.

Három éves palesztin gyereket próbált letartóztatni az izraeli hadsereg (videó)

2018. 03. 31.

Nagy felháborodást váltott ki a megszállt palesztin területeken amikor a megszálló izraeli hadsereg egy 3 éves palesztin gyereket próbált letartóztatni. A gyermek a házuk előtt játszott a megszállt Hebron városban. Amikor bement az Ibrahimi mecset közelében lévő házukba és kijött a kezében egy zöldség hámozóval, az izraeli katonák megpróbálták letartóztatni.

A gyermek letartóztatását a helyszínre érkező rokonoknak és az utcában lakóknak sikerült megakadályozniuk. Ezt a tudósítást hallva az ember azt gondolná, hogy ez csak vicc, hiszen egy 3 éves gyermek letartóztatása elképzelhetetlen egy normális országban.

Azonban a cionista állam nem egy normális ország. Még akkor sem az, ha a hazug nyugati sajtó és a hazug nyugati kormányok a ,,Közel-Kelet egyetlen demokráciájaként,, állítják be. Hogyan is lehetne demokrácia egy 70 éve faji alapokon létrehozott és azóta faji alapokon működtetett ország.

A Defence for Children International nevű gyermek jogvédő szervezet szerint a cionista állam jelenleg több mint 10 000 palesztin gyermeket tart fogva különböző börtönökben, akiknek az életkora 12 és 17 év között van.

Ezzel kapcsolatban az is érdekes, hogy ilyenkor nem tiltakoznak a nyugati, de legfőképpen az amerikai emberi jogi- és demokrácia védő szervezetek, és nem harsogja a nyugati média, hogy mekkora sérelem érte az emberi jogokat. Ugyanis vannak akik 70 éve hazudozhatnak és 70 éve mindent megtehetnek.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Middle East Monitor)

Megosztom:

, , , , , , , ,
Back to Top ↑