Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 05. 17.

„Házat épít. Izrael elpusztítja. Gyereket nevel. Izrael megöli”

2018. 05. 17.

 

Paul Craig Roberts professzor, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal volt társszerkesztője, megfélemlíthetetlen publicista azzal kezdi cikkét, hogy Chris Hedges, az Egyesült Államok azon újságírója, akit nem propagandisták bérelnek fel hazugságok írására, elgondolkodtat bennünket, hogy az izraeliek Isten választott népe, vagy pedig a Sátán népirtó rasszista pszichopatái?

„Nincs sok kétely a tekintetben, hogy Izrael a leggonoszabb kormány, amely valaha is létezett Földünkön.” De ez nem azt jelenti, hogy minden zsidót gyűlölni kell. Ugyanis a Hedges által leírt, mától látható filmet („Gázát megölni”) két zsidó készítette.

„Egyes zsidóknak rendkívül nagy az erkölcsi tudata, míg a legtöbb izraeliből mindenfajta erkölcsi tudatosság hiányzik.”

A Trump kormány egy ilyenfajta izraeli kormánnyal van egy csapatban. Amelynek nincs morális lelkiismerete azon zsidókkal és az egész emberiséggel szemben, amelynek van. Lenne bárki is e Földön olyan, aki azt hiszi, hogy Netanjahunak van morális lelkiismerete?

Az erkölcsiségnek az izraeli kormányban tapasztalható kétségtelen hiánya tett például oly sok kárt Putyin elnök és Oroszország hírnevében, miután Putyin meghívta Netanjahut díszvendégnek a Németország fölötti második világháborús győzelem moszkvai megünneplésére.

Azt a Netanjahut hívta meg, aki a palesztinokkal szemben népirtást gyakorol. Szíriával és Iránnal szemben is.

Ami pedig Trumpot illeti, ő Netanyahu tulajdonában van. A feje búbjától a talpáig.

Lovasistvan.hu, Paul Craig Roberts

 

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑