Cadmus fordítás Cadmus

Hivatásunk a légkondicionálás

Az Ódor Klíma nem csupán egy egyszerű munkaként tekintünk rá, hanem számunkra valódi hivatás a légkondicionálás, és minden, ami ezzel kapcsolatos.

Éppen ennek köszönhető, hogy a lelkesedésünk mit sem csökkent az elmúlt húsz év során, mióta csak a piacon vagyunk. Profi, összeszokott csapatunk az Ódor Klíma név felvétele előtt Klíma Duó néven volt ismert, de persze munkánk színvonala a nevünkkel ellentétben nem változott.

Nem csupán forgalmazzuk, illetve beszereljük a légkondicionáló készülékeket, de vállaljuk szervizelésüket és meghibásodás esetén javításukat vagy cseréjüket is.

Ódor Klíma bemutatóterem Keszthely

A klímák esetében minden bizonnyal a takarékosság és a megbízhatóság számít a legfontosabb tulajdonságnak, ezért is a márka, amit előnyben részesítünk nem más, mint a Gree Keszthely. Hévíz és Alsópáhok ötven kilométeres körzete jelenti tevékenységi körünket. Ha már elege van a nyáron túlságosan felforrósodó lakásból, forduljon hozzánk bizalommal! Ma a klímák nem számítanak már valódi luxusnak, és a modern készülékek fogyasztása is barátságosnak számít, ami nem okoz kiemelkedően magas villanyszámlát.

Miután megkeres minket, időpontot egyeztetünk, majd felkeressük otthonát, hogy felmérjük a helyszínt. A helyszín szakszerű felmérése azért lényeges, hogy kiválaszthassuk a körülményeknek tökéletesen megfelelő készüléket, illetve hogy felmérjük, hogy meddig fog eltartani a munka és hány főre van szükségünk. Ezt követően írásban adunk egy árajánlatot. Fontos tudni, hogy a klímaszerelés ár nálunk nem lesz magasabb, mint az árukereső által kínált netes ár. Ha úgy dönt, hogy megrendeli szolgáltatásunk, egy újabb egyeztetés után kiszállunk a helyszínre, és beszereljük a készüléket.

Mindig hatékonyan és gyorsan dolgozunk, figyelve arra is, hogy ne hagyjunk hatalmas felfordulást magunk után.
Klímák mellett hőszivattyúk szakszerű beépítésével és beüzemelésével is foglalkozunk, de hőleadó rendszerek megtervezésében is számíthat ránk. A magas minőség nálunk nem csupán egy üres frázis, hiszen munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.

Megosztom:


Back to Top ↑