Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 11. 12.

Hogyan juttatták hatalomra az iszlamisták Trumpot? És hogyan buktatták meg a szírek Clintont?

2016. 11. 12.

Ha létezik olyasvalaki, akit Trump nem köszönt volna meg, olyasvalaki, akiről megfeledkezett volna vagy elfelejtette volna megköszönni a Fehér Házba jutásért, akkor azok az iszlamisták, akik keményen meg is dolgoztak azért, hogy Donald Trump hatalomra kerüljön. Ők a vállukon emelték a trónjára, mint ahogyan a marhák szállítják a gazdájukat míg el nem éri a célállomását. Ők nevezték ki elnöknek, hogy feláldozza őket amint hatalomra került.

Az iszlamistáknak sikerült az elmúlt hat év alatt úgy bemutatni magukat, mint a világ legvérengzőbb ereje. Az az erő, amely az egész világot megdöbbentette, hogy milyen barbarizmus által képes csak rá, hogy hatalomra kerülhessen Szíriában. Ezért a hatalomvágyért a legkegyetlenebb mészárlásokat követték el és minden kegyetlenségükkel büszkélkedtek az egy olyan világ előtt, amely az információáramlás és kommunikációs forradalom csúcsán jár. Régen az emberek a kalózokról és azoknak a kegyetlenségeiről olvastak.

Akkor azt hitték, hogy ez csupán kitaláció és mese, nem más. Egészen addig, amíg nem jöttek az iszlamisták és nem mutattak be a világnak egy rendkívül véres és agresszív műsort szinte előadásában valódi hús-vér emberi áldozatokat alkalmazva. Amit az iszlamisták hajtottak végre, azok az egész világot megszégyenítő olyan bűntettek, amit a világ még nem tapasztalt meg, főleg nem úgy rögzítve, mint napjainkban. A világ először láthatta azt, ahogyan emberek nyakát levágják, majd a gyilkosok nevetve, büszkén, az utolsó halál köszörülésének hangjának kiélvezése után, az áldozat fejét elválasztják a nyakáról majd a hátára téve a fejet le is fényképezik és a képet elküldik az áldozat anyjának, nővérének, gyermekeinek. A világ először láthatta azt, hogyan esznek emberek emberi szívet, hogyan rágják azt meg nyersen.

A világ először láthatta azt, hogyan vágják le egy gyermek fejét a kamerák előtt. Láthatta a világ azt is, hogyan fejeznek le emberek embereket karddal, vagy hogyan égetnek el embereket elevenen kemencékben. A világ láthatta, ahogyan a magukat muszlimnak, az egyetlen igaz istenkövetőnek képzelték magukat, feltalálva úgy mond “pokol ágyúkat”, amivel az aleppói és damaszkuszi civileket lövik megkülönböztetés nélkül, “önvédelemből”. A világ nem hitt a szemének, amikor az elnyomott, torz szexuális vágyaikat kibontakoztatva, nőket kényszerítettek a “szex dzsihadra”, nőket raboltak el és erőszakolták meg. A világ olyan méretű gyűlöletet tapasztalhatott meg, amely nem tesz különbséget férfi, nő és gyermek holtteste között, minden holttestet úgy mutattak be, mint a zöldséget szokás a piacon.

A világ ezeknek köszönhetően a muszlimokat hontalan menekülteknek tekinti, akik a gyermekeiket a tengerekbe dobják, hogy menedékjogot kapjanak olyan országban, amely eteti, tanítja gyermekeiket, annak ellenére, hogy ezeket a befogadó országokat továbbra is hitetlen országoknak tekintik.

A szíriai kitartás és ellenállás az iszlamistákkal szemben minden képzeletet felülmúlt. Ez az ellenállás az iszlamistákat leleplezte és kegyetlen gyilkosként mutatja be, azt követően, hogy régebben ártatlan áldozatokként kezelték őket. Mindezek ellenére, a muszlimok nem tanácsolták ezeknek a szakállas, iszlamista forradalmároknak az agresszív tetteket, amiket a nyugat megáldott, felfegyverzett, vezetett annak érdekében, hogy hogy a damaszkuszi elnöki palotába juthassanak. Nem fogják örökké elnézni nekik és előbb vagy utóbb nagyon drágán fognak megfizetni érte.

A muszlimok nem tanácsolták nekik, hiszen tudják, így el fogják veszíteni a világ megbecsülését és befogadását, még akkor is ha valamikor igazuk volt, bármennyi fizetett értelmiségi is védi őket, mert a vér, amely a kezükhöz tapadt, minden elképzelést és igazságszolgáltatást felülmúlt. Az igazságszolgáltatás nem alkalmaz ilyen méretű agressziót és pusztítást, nem változik át állati ösztöni bosszúvágyra, gyűlöletre. Nem fogták fel sokan muszlimok között és nem közölte azt senki sem az iszlamistákkal, hogy a tetteik a világ összes muszlimját lejáratják és ennek a kárát minden muszlim meg fogja szenvedni a világon. Majd megjött Trump, akinek a támogatóinak elege van a muszlimokból, nyíltan fejezik ki a dühüket és elégedetlenségüket a muszlimok iránt. Trump szavazói a muszlimokat másodrangú állampolgárként tekintik. Ezek semmi különbséget nem tesznek radikális muszlim és mérsékelt muszlim között. Európa és a megerősödött szélsőjobb irányzatok is nemsokára hangosan ki fogják jelenteni támogatásukat, egyetértésüket.

Anglia távozása az EU-ból sem más, mint a britek aggodalmának kifejezése a sok muszlim menekült közeledésével kapcsolatosan, akik elárasztották Európát, plusz annak lehetőségét látva, hogy Törökország csatlakozik az EU-hoz. A muszlimok közelsége taszítóvá vált. Ezeknek az érzelmeknek a tükröződése Trump megválasztásában érvényesült, aki meg akarja szabni a muszlimok határait nyugaton és megszabadítani országát a fegyveres muszlim szervezetektől és irányzatoktól, amikkel Obama adminisztrációja árasztotta el az Egyesült Államokat. Persze nem túlzás azt mondani, hogy a muszlimok iránti gyűlöletért maguk a muszlimok felelnek.

A vezetőségeiknek a butasága, árulása, maguk tettei, és kijelentéseik felelnek erről. Nélkülük nem merte volna az Al-Kaida és Iszlám Állam az összes borzalmat művelni, főleg, hogy mindkét szervezet az úgymond szíriai forradalom szárnya alatt bontakozott ki. Mindenki ezt a forradalmat dicsérte és védte, annak ellenére, hogy a kezdetektől nem volt más, mint szélsőséges iszlamista terrorizmus. A világ, miután ezek tették, amit tettek, eljutott arra a szintre, hogy egy fajgyűlölő reakció alakuljon ki az irányukba. S egy olyan ember jusson hatalomra, mint Trump, aki nem is merte volna feleleveníteni ezt a gyűlöletet, ha nem lett volna a hatalmas médiatár az iszlamisták (muszlimok) borzalmaiból.

Ugyan akkor azt meg kell állapítani, hogy Trump érkezésének miértje részben Clintonné bukása is volt, már több mint egy évvel ezelőttről. Hillary akkor esett el, amikor nem tudta megdönteni a szabadság és függetlenség utolsó arab bástyáját Szíriában. Szíria ellenállása és küzdelme csábította el az oroszokat, hogy keletre jöjjenek és szövetkezzenek egy irtó makacs néppel, akiben meg lehet bízni, aki hisz a hadseregében és támogatja azt. Az oroszok érkezésével a világ ráébredt arra a valóságra, hogy Clinton előtt már csak a világháború lehetősége áll, ha szembe akar menni az oroszokkal. Ez meg is rémisztette a bolygót, majd meg is sürgette azt, hogy a világ megszabaduljon ettől az őrült, gonosz nőtől.

Ha van olyan, akit Hillary Clinton gyűlölni fog az élete végéig – amely most ért véget néhány órával ezelőtt – akkor az a szíriai nép, a Szíriai Arab Hadsereg és Dr. Bashar Al-Assad szíriai elnök, mert Szíria megszállásának a sikertelensége, amit hozzá lehetett volna adni Obama sikereihez, a Nyugatot agresszív helyzetbe hozta. Ez vette rá a demokratákat arra, hogy szálljanak szembe az oroszokkal szíriai földön. Ez figyelmeztette az amerikai társadalom legmélyébe beépült vezető hatalmakat és döntéshozókat az ipari, katonai, pénzügyi iparokban a fennálló összeütközés lehetőség veszélyétől, aminek következményeit és súlyát nem tudnák csak úgy bemérni egyes tábornokok beszámíthatatlan döntéseinek óhajára.

Hallgattam mindig az iszlamista beszédeket, akik panaszkodnak a nyugati diszkriminációról, miközben mazoista hajlamukat élvezik ki, megalázkodva a világ összes országa előtt, hogy azok megsajnálják őket és átadják nekik a szívükre legközelebbit: Szíriát. Hasonlóképpen, mint a zsidó Rotschild báró tette, vártak egy angloszakszon Balfour ígéretet, amely aláírja nekik, hogy Ő fensége kormánya sajnálatból adja át Damaszkuszt az iszlamistáknak, hogy keleten egy erős, de a nyugatot szolgáló iszlamista kormánya lehessen az iszlamistáknak. Mindig is kíváncsian figyeltem, hogy közülük egyetlen egy értelmes ember sincsen, aki szembemenne a barbarizmusukkal, amely hosszú szégyenre ítélt minket is a világ előtt.

Hogyan tagadhatják meg a fasizmust és nyugati faji gyűlöletet, miközben saját maguk között a legfasisztább, faji üldözést követik el. Miközben a saját állampolgáraikat képesek élve felaprítani, lefejezni, elégetni, keresztre feszíteni, csak mert a kormányt támogatják. Főleg, amit a vahabiták követtek el a síiták, mérsékelt szunniták, alaviták, keresztények és drúzok ellen. Mindez után képesek panaszkodni az iszlamisták a Trump jelenségtől?!..

Ha Szíria elesett volna és az iszlamisták kezébe kerül, akkor Trump nem jutott volna hatalomra. Ha Szíria összeomlott volna, akkor Clinton lett volna ma a világ első amerikai elnöknője. Talán vitte is volna magával a hatalomra iszlamista és forradalmár csordáit. Talán a gépfegyverek hangja egy kicsit el fog némulni, ha az iszlamisták felfogják, hogy többé nincsen Clinton mama és a harcuknak többé nincsen diplomáciai fedele. Ha felfogták azt, hogy a legjobb, ami történhet ma velük az, hogy a szíriai állam zöld buszokkal elviszi őket Aleppóból minél messzebb.

Ez az egész ma egy lecke volt a világ számára, avagy: Szíria, a kelet legmélyébe épült hatalom és erő. Szíria buktatja meg az elnököket és Szíria viszi fel őket. Amit ma láttunk Amerikában csupán egy bizonyíték. Trumpnak fel kell fognia a leckét és bölcsen viselkednie, vagy máskülönben ő maga előtt is csak a bukás sorsa áll, még ha csak egy idő után is.

Naram Sarjoon szíriai író

Orientalista.hu – Cadmus

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑