Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 25.

Hol vannak az iszlamisták gazdái?

2018. 03. 25.

A “Fajlakk Al-Rahman nevű terrorista csoport egy tagja, akit Kelet-Gouthaban harc közben fogtak el szíriai katonák.

Nem foglalkoznánk többet a képpel, de ki szeretnénk használni a lehetőséget, hogy elmondjuk még valamit.

Hol vannak a militáns gazdái?! Hol vannak, akik harcra biztatták a Szíriai Fegyveres Erők ellen több hamis ideológia nevében, vagy a vallás, vagy a “szabadság”, vagy akármi nevében, amit elhitettek vele?

Igazán azt hitték, hogy van esélyük?! Igazán hittek benne, hogy a gazdáik támogatni vagy segíteni fogják őket?! Igazán hittek benne, hogy többek holmi eszköznél egy ország szétbomlasztására arra, hogy politikai befolyást szerezzenek velük a szuverén kormány felett?! Nem tanultak Líbia esetéből? Tényleg hittek benne, hogy Szíria népe mögéjük áll?!

A frontvonalban tett látogatása után, a főparancsnok, Bashar Al-Assad elnök úr azt mondta a hadművelet parancsnokainak (lefordítva): “Ha a nép támogatná ezeket a terroristákat, akkor egy métert sem lennénk képesek előretörni, a nép támogatja a katonáit, a hadsereg a népé.”

Nézzenek rá ezekre a terroristákra most, nézzék hogyan végzi az összes. Senki sem állíthatja meg a Szíriai Fegyveres Erőket, akármit állít a média, nincs egy olyan terület az országban, amit ha a Szíriai Fegyveres Erők fel akartak szabadítani, ma nem lenne megszállóktól szabad, akár egyet értett ezzel az USA és a NATO, akár nem. Sok külföldi katonai és politikai vezető nyilatkozatai olyanok, mint a dobszó, hangosak és zavarók, de a valóságban belül üresek.

Miközben sok idegen politikus a beszédben jeleskedik, a szíriai katonai vezetés, a Szíriai Arab Fegyveres Erők és szövetségeseik hagyják, hogy inkább a tetteik beszéljenek a nevükben.

Orientalista.hu – SzíriaiArab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑