Cadmus fordítás Cadmus
Irán

2018. 02. 12.

Hossein Salami: ,,Pokollá változtatjuk Izraelt, ha tovább fenyegetőznek!,,

2018. 02. 12.

Az Iráni Forradalmi Gárda egyik magas rangú vezetője Hossein Salami tábornok egy szombati sajtótájékoztatón kijelentette, hogy könnyen pokollá tudják tenni Izrael életét ha továbbra is fenyegetőznek.

A tábornok ehhez még azt is hozzátette, hogy a térség összes amerikai katonai támaszpontja az iráni rakéták hatótávolságában van arra az esetre, ha az amerikaiak is fenyegetőznek.

Az iráni parancsnok megjegyezte, hogy Izraelnek fel kell adnia a ,,tengertől a folyókig,, tartó állam tervét. Ezzel arra utalt, hogy a palesztin földek megszállása előtt, mielőtt még a zsidó állam létrejött volna, a Cionista Kongresszus azt a tervet fogadta el, hogy Izrael állam a Földközi-tengertől a Jordán folyóig tart majd, tehát az ő nézőpontjuk szerint egyáltalán nincs helye ott egy palesztin államnak.

Egyébként bizonyos zsidó politikai és vallási vezetők a Nagy-Izrael tervét favorizálják, mely a Nílustól az Eufráteszig tart. (Mondjuk azon érdemes elgondolkodni, hogy az USA miért támadta meg az ő kedvükért Irakot és miért kreált egy háborút Szíriában…)

Hossein Salami az után nyilatkozott, hogy szombat reggel a szíriai légvédelem lelőtt egy F-16-os vadászgépet Szíria felett, mely a megszállt Golán fennsíkon zuhant le. Az izraeli kormány az eseményt egyből ,,agressziónak,, nevezte és Iránt is felelősként említette meg az üggyel kapcsolatban.

Az cionista kormány azt is bejelentette, hogy egy iráni drónt lőttek le izraeli légtérben és ezért újból fenyegette a perzsa államot. (Az persze nem agresszió amikor az izraeliek naponta kémkednek a környező országok légterében….) Irán és a Forradalmi Gárda azonban nem ijed meg a cionista fenyegetőzéstől, hiszen a fejlett iráni haditechnika lehetővé teszi az ország védelmét és akár válaszcsapásra is képes. És ezúttal reméljük, hogy Hossein Salami tábornok úr kijelentése ezúttal ígéret is egyben.

Orientalista.hu – Al-Isfahani

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑