Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 07. 22.

Idleb is sorra kerül

2018. 07. 22.

Idleb egy szíriai tartomány, lakosai a szíriai nép része. Idleb sem más, mint a többi szíriai föld, amely vahhabita megszállás alá került és utóbb a Szíriai Arab Hadsereg felszabadította.

Amikor a hadsereg visszavonult Idlebből a Syrian Arab Army oldal készítői azt írták arab nyelvű testvér oldalukon (القدرات العسكرية السورية), hogy a Szíriai Arab Hadsereg vissza fog térni, mi is gyakran emlékeztettük rá követőinket, hogy őrizzék meg hitüket a Szíriai Parancsnokságban, hangsúlyozva a tényt, hogy a csalódottság érzése néha hasznos, az jelenti, a követőinknek magasabb elvárásai vannak a Szíriai Arab Hadsereggel szemben, azonban a háborúk stratégiai tudással nyerhetők meg, ahogyan számokkal, felkészültséggel és erővel.

Az Idleb tartományi hadművelet eddig nem kezdődött el, de érezhetjük mindenhol a közeli belátható jövőben, bár valószínűleg nem azonnali jövőben.

A Nyugat azt mondta, hogy Kesszab egy vörös vonal volt, azután Aleppo egy vörös vonal volt, azután Kelet-Ghuta egy vörös vonal volt, azután Észak-Homsz egy vörös vonal volt és végül Daraa egy vörös vonal volt; azonban a Nyugat az összes beavatkozásával sem volt képes megtenni egy dolgot: megállítani a Szíriai Arab Hadsereget.

A Szíriai Arab Fegyveres Erők egyáltalán nem foglalkoztak vele, hogy nagy hanggal miről hablatyolnak a nyugati politikai vezetők és a szíriai katonák a bakancsaik talpával ráléptek ezek “vörös vonalaira”, felszabadították mindezeket a térségeket a nyugatiak dzsihádista zsoldosaitól.

Ne mondja senki, hogy vége a háborúnak, még ne ünnepeljenek, mert a háborúnak nincs vége és ez a háború addig nem fog véget érni, amíg Szíria földjének minden négyzetcentimétere fel nem szabadul; és Szíria földjének minden egyes négyzetcentimétere fel fog szabadulni, akár így akár úgy!

ISTEN ÁLDJA A MÁRTÍRJAINK LELKEIT, ENYHÍTSE A SEBESÜLTEK SZENVEDÉSÉT ÉS ÓVJA A HŐSEINKET SZERTE A SZÍRIAI ARAB KÖZTÁRSASÁG, A HAZÁNK FÖLDJÉN!

Damaszkuszból üzenik a Syrian Arab Army oldal készítői:
Isten áldja mindannyiukat!

#Szíria_fennmarad

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑