Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2017. 08. 16.

Ilyen az élet az Iszlám Állam rémuralma alatt (képek +18)

2017. 08. 16.

Az Iszlám Állam továbbra sem hagyott fel a példastatuáló kegyetlenkedéseivel Szíriában. A terrorszervezet által legutóbb nyilvánosságra hozott dátumozatlan képeken jól látható, milyen volt az élet Damaszkusznak a terrorszervezet által uralt negyedeiben.

A terrorszervezet „rendőri” felügyelőinek titulált tagjai járőröznek az ellenőrzésük alatt tartott piacokon. Az eladni kívánt áruk szavatossági idejét ellenőrizve, fiatal férfiakat hordanak le, amiért azok le merték borotválni szakállukat, amellyel megszegték az terrorszervezet szabályait.

A dzsihadisták kegyetlensége minden képzeletet felülmúl

Egy másik képen az látható, hogy megvesszőznek egy lakost, akit cigarettázáson kaptak. Ez törvényszegés a kalifátusban, amiben még a cigaretta árusítását is szigorúan büntetik. Az „alap”, vagy kis bűnökért enyhe büntetést kapnak a helyiek, de itt az Iszlám Állam toleranciája véget ér.

A nyilvánosságra hozott fotók között durvább büntetések is helyet kaptak. Egy fiatal férfi kezét nyilvánosan levágták, mert lopáson kapták.

A legszigorúbb büntetést, kivégzést arra a férfira szabták ki, akit az iszlám elhagyásával vádoltak. Egy férfit pedig ledobnak a tetőről, mert feltételezhetően homoszexuális – írja a breitbart.com.

A képek megtekintését csak erős idegzetű, 18 év feletti olvasóinknak ajánljuk.

.

Orientalista.hu – Magyar Idők, Breitbart.com

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑