Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 11. 08.

Ingyenes koporsók a Nuszra Frontnak Aleppóban: a Nyugat készül az Al-Kaida eltemetésére

2016. 11. 08.

Lélegzetüket tartják vissza a nyugatiak. Újságirók és tudósítók hadának hangja emelkedik a mély meghatottságtól és tehetetlenségtől, amint éppen pesszimizmusukat fejtik ki a bekövetkezendő aleppói csatát illetően. A nyugati média kétségbeesetten védi az Al-Kaida seregeit Aleppó keleti részein.

A pánik, a siralom és a jajgatás a legfőbb jellemzője az összes sajtójelentésnek, hírközleménynek, összefoglalónak a szabad világban, miközben a hatalmas orosz flotta érkezéséről számolnak be a szír partokon. Arról a flottáról, amely azzal az egy feladattal érkezett, hogy elpusztítsa az Al-Kaida szír ágának seregeit Kelet-Aleppóban. Azonban a szabadság és a demokrácia világa, amely azt híreszteli, hogy az Al-Kaida ellenséget jelent mindenhol a világon (kivéve Aleppóban), minden erejével arra törekszik, hogy megállítsa, és egyenesen kínossá tegye Aleppó felszabadítását. Kelet-Aleppóban ma a Nyugat és az Al-Kaida barátok, szövetségesek, mi több, szeretők lettek.

Az ember majd megfeledkezik az amerikai elnökválasztásról a gyakori Aleppó iránti pánikolás közepette. A megfigyelők hallják a nyugati médiát, amint az iránt könyörög, hogy halasszák el az amerikai elnök választást, nehogy az oroszok és szírek kihasználják ezt az időt és felszabaditsák Aleppót, miközben Trump és Clintonné éppen vitáznak és egymást vádolják mindenfélével.

Aki figyeli a siránkozó nyugati jelentéseket Aleppóról, az meggyőződik arról, hogy elvesztették a reményt, és Aleppót elfoglalják a “szabadság harcosai”. A dzsihadisták hullámai úgy semmisültek meg, ahogyan az álmok megsemmisülnek ébredéskor a nap első fénysugaraival. “Orvosok” és jelentések számolnak be arról, hogy Kelet-Aleppóban az összes áldozat civil és egyetlen egy Al-Kaida fegyveres sincsen. Az egyik brit orvos arról számolt be, hogy a sebesültek 70%-a gyerek. Az orvosunk úgy beszél, mintha az aleppói ambulancián dolgozna. Érdekes, hogyan lépik át a nyugati orvosok ma a hivatásuk vonalait, belépve a politika világába, megfeledkezve orvosi esküjükről és a szigorról, amely az orvosi információk forrását és azoknak részleteit illetik. Hacsak nem azt mondják, hogy a fehér sisakos fekete szakállasoktól származnak ezek az adatok, amelyekre a brit egyetemek alapoznak…

Aki figyelemmel kíséri a nyugati média siránkozását a jövőbeli “katasztrófáról” Aleppóban, az rájön arra, hogy egy hatalmas temetési ceremóniára készülnek. Az Al-Kaida eltemetésének ceremóniájára. Világossá vált az is, hogy a nyugati média gépezet egy előre megírt jelentésekből álló, teljes bankot fog alkalmazni, amit már sok idővel az egész aleppói csata előtt előkészítettek. A számok, az orvosi jelentések, az orvosok nevei, a szomorú történetek. A szörnyű történetek megírásáért felel egy egész titkosszolgálati osztag, s bár a valóban szörnyű, tragikus történetek túlhaladnak minden horrorfilmben elképzelhetőt, a nyugati média az összesért az orosz légierőt és szír osztagokat okolja.  Egyetlen egy olyan esetet sem említenek, ahol a terroristák rakétái, gépfegyverei, kései végeztek a civilekkel. Egyetlen egy történetet sem fognak elmesélni a terroristák bombáiról, és azokról a családokról sem, amelyeket szénné égettek a fegyveresek az úgymond “Pokol ágyújukkal”. A nyugati médiának nem okoz gondot az sem, hogy ráfogja az összes szíriai halálát 2011-től kezdve, sőt még lehet 1945-től is az orosz légierőre, egészen pontosan Vlagyimir Putyinra, aki kizárólag aleppói gyerekeket választott ki magának. A média minden borzalomért, amelyet a szírek átélnek az orosz légierőt hibáztatja. Minden menekültet, minden tengerben elsüllyedt, menekülteket szállító kompot, az orosz-szír légierőre és a Hezbollah “békaembereire” fogja pofátlanul kenni.

Minden siránkozás, figyelmeztetés csupán bizonyíték arra, hogy a Nyugat készül felvenni fekete gyászoló ruháját a haldokló Al-Kaida szíriai ága, a Nuszra Front halálára. Bizonyítja, hogy képtelen életbe tartani embereit és képtelen segíteni nekik. Egyetlen egy dologra képes: hogy felkészüljön az Al-Kaida halálára Aleppóban.

Senki sem tudja, hogy merre tartanak a szíriai erők a következő napokban: Aleppó keleti részeit fogják megtámadni vagy az ostrom körét tágítani úgy, hogy az iszlamistákat megakadályozzák a továbbhaladástól olyan irányok felé, amelyet a szíriai erők már felszabadítottak egészen addig, amíg nem fogynak ki az összes fegyverükből, lövedékükből majd maguktól is esnek majd el miután egymásnak is estek. Talán a szíriai hadsereg már most úton van teázni az új amerikai elnök választásának tiszteletére, azokon a területeken, amelyek a terroristák legerősebb bázisai voltak. Mindegy is valójában, mert a temetés minden esetben be fog következni és hamarosan a világ is látni fogja, ahogyan megsemmisül a Nuszra Front nevű terrorszervezet, az Al-Kaida szíriai ága.
A nyugati média felvette a gyász ruházatát. Leengedte a zászlókat és fel is készült a “mérsékeltek” búcsúztatásra. Mi viszont a háború ruházatát vettük fel. Fegyvereinket, repülőinket, tankjainkat és lelkünket felkészítettük anélkül, hogy megfeledkeznénk arról, hogy vigyünk elég zsebkendőt a nyugati politikusoknak könnyeik letörlésére. Minket nem fog megállítani a gyászszertartás sem a siránkozás addig, amíg ki nem pucoljuk egész Aleppót és el nem távolítjuk az összes fekete szakállat a keleti bugyrokból.
Amig ki nem pucoljuk az egész országunkat az összes terroristától.

Naram Sarjoon szíriai író

Orientalista.hu – Cadmus

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑