Cadmus fordítás Cadmus

Ipari színvonalú kárpittisztítás otthonában

Rendszeresen takarít, mégis kellemetlen szagú a szőnyeg, a kanapé? A hagyományos száraz porszívózás nem elegendő, de még a boltokban kapható különböző kárpittisztító porok, habok és samponok sem segítenek. Az igazán látványos eredményért béreljen profi, ipari takarítógépet!

Kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest minden kerületében a Budapesti Gépkölcsönzőből.

Nagy teljesítményű Kärcher Puzzi 10/1 és Kärcher Puzzi 100 készülékeink óriási segítséget nyújtanak a takarításban. Tökéletesen alkalmasak padlószőnyegek, ágymatracok, ülőgarnitúrák, autóbelsők mélytisztítására. A takarítógép tisztítószeres vizet spriccel a koszos felületre, majd erőteljes szívóhatásával el is távolítja a szennyeződéseket. A piszkos vizet külön tartályba gyűjti, és a szívóerőnek köszönhetően minimális nedvességet hagy maga után. A száradáshoz nem kell sok idő, így hamar újra járható a szőnyegpadló vagy használható a kanapé, ágy, stb.

A Budapesti Gépkölcsönzőtől a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest területén ingyen szállítással történik. Nálunk nincs kaució, sem más felár, a bérleti díjat kell csak kifizetnie, ami 24 órára szól. Próbáljon ki egy profi Kärcher gépet és többé mással sem akar takarítani! A készülék ergonomikus tervezése is segít abban, hogy az egész lakás takarítása se jelentsen problémát, ne erőltesse meg magát. Hívjon minket még ma!

Megosztom:


Back to Top ↑