Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 04. 21.

Isten nem ver bottal

2015. 04. 21.

A Szíriában négy éve tomboló őrület fel fog kerülni az Emberiség szégyentáblájára. Az az aljasság, amivel a világ egyik legősibb civilizációjának bölcsőjét éppen “beszántják” a földbe és “sóval vetik be”, olyan “örvényeket” fog indukálni a jövőben, ami nagyon sokáig fog lüktetni még. Mindenki, aki részt vett ebben, és támogatta ezt az aljasságot, a “sötétség” oldalán áll és a felelőssége sokáig ki fog még hatni a sorsára. Nem csak az egyéni sorsokra gondolok, hanem a nemzetek sorsára is.

Azok a nemzetek, aki részt vettek ebben az Emberiség elleni bűntettben, meg fognak lakolni érte. Generációkon és évtizedeken, akár évszázadokon keresztül is. Ebben biztos vagyok.

Teljesen mindegy, hogy a hajdani Oszmán Birodalom vagy az Új Erdogán féle oszmán birodalom mészárolja a keresztényeket az ISIS-en keresztül. Meg fognak lakolni érte.

Teljesen mindegy, hogy Izrael, vagy testvére a Szaúdiak mészárolják a keresztényeket az ISIL-en keresztül. Meg fognak lakolni érte.

Teljesen mindegy, hogy az USA vagy Katar vagy az EU pénzeli és támogatja fegyverekkel a keresztények lemészárlását éveken keresztül. Meg fognak lakolni érte.

Hogy ezt mért állítom ilyen határozottan?

Csak úgy, ahogy Nasr Allah mondta, hitből:

– Majd pont ezeknek az oldalán fog harcolni Jézus urunk, amikor újra eljön? A bankárokén? Az uzsorásokén? A fegyvergyárosok és fegyverkereskedők oldalán? A mészárosok és cselszövők oldalán? A degenerált csürhe terroristák oldalán? Majd pont ott?

Kétlem.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑