Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2015. 04. 19.

Iszlám Állam: A Messiás hamarosan eljön, és legyőzi Rómát!

2015. 04. 19.

A terrorszervezet Dabiq nevű újságában közölte, hogy folytatják a názáretiek (keresztények) és az iszlám ellenségei elleni harcot mindaddig míg Aaisza (Jézus) újból el nem jön, és legyőzi az Antikrisztust.

Screen Shot 2014-09-18 at 11.00.30 AM

Dabiq elektronikus újság

A terrorszervezet ideológusai szerint a világvége hamarosan bekövetkezik ennek már jelei vannak. Szerintük az egyik és egyben legfontosabb jel az Iszlám Állam létrejötte. A visszaszámlálás elindult és hamarosan elbukkan az Antikrisztus

Elképzelésük szerint a keresztények és a hitetlenek elleni háborút folytatni kell, mert a Messiás eljövetele közeleg, és fel kell készülni a végső csatára ami Aleppotól északra Dabiq (IÁ újsága is erről van elnevezve) területén fognak megvívni Róma serege ellen. Az Antikrisztust a szent városban Jeruzsálemben öli meg a Messiás.

Screen Shot 2014-08-27 at 4.05.56 PM

Ahol miden elfog dőlni.

A teljes identitászavarban szenvedő ideológusok szerint Aaisza(Jézus) nagy csatában legyőzi majd Róma seregét, megöli az Antikrisztust és elterjeszti az iszlám vallást az egész világon. Róma serege alatt valószínűleg a “hitetlen” keresztények országait értik.

Az Armageddoni csata után az Eufrátesz folyóból egy arany hegy fog kitörni, az Arab félsziget sivatagos vidékén források bukkannak elő és folyók árasszák el a területen ami a kopár vidéket, földi Paradicsommá változtatja át.

Orientalista.hu – Sinoda (Forrás: Iszlám Állam Dabiq újsága)

Megosztom:

,
Back to Top ↑