Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2014. 11. 26.

Iszlám Állam gyerekharcosai  – videók

2014. 11. 26.

Újabb propaganda videókkal rukkolt elő az Iszlám Állam.

Ideológiai, elméleti, katonai, és erőnléti kiképzéseket kapnak a terroristák kezére került gyerekek. Ezrével  és most már családostul csatlakoznak a külföldről származó dzsihadisták Abu Bakar Al-Bagdadi szervezetéhet.  Az országok és többségi társadalma elítéli a szélsőséges ideológiát, de mára kiderült mindenhol akad egy fogékony kisebbség aki csatlakozik a vahabita szervezethez.

A Kazah Nemzetbiztonsági Tanács adatai szerint több mint 300 állampolgára utazott  Szíriába és a nők aránya eléri az 50%-ot. A külföldi fiatalokat, gyermekeket is táborokba íratják be a szüleik, hogy elsajátítsák a fegyverhasználatot és megtanulják a Korán nyelvét az arabot.

Ezekről a hírekről már korábban is beszámoltunk amiket itt és itt lehet elolvasni.

Az arab nyelvű brit honlap az Al-Hayat hétvégén hozta nyilvánosságra a “Race Towards Good” című kisfilmjét amiben kazah gyerekek kapnak kiképzést.

Először egy vallási vezető tanítja a fiatal terroristajelölteket. Itt vannak akik alaki és katona i kiképzésekben vesznek részt mindaddig míg fel nem nőnek és elpusztítják a hitetleneket. Allah segítségével ők fogják megrengetni a földet és elterjesztik az egyetlen igaz vallást. –mondta a vallási tanító.

A második felvételen az fiatalok fekete ruhában vannak ahol erőléti kiképzésben vesznek részt. A tanárjuk rugdossa és üti őket ezzel a fizikai állóképességüket akarja növelni.

A következő gyakorlatot mia felvételen látszó terrorista ismerteti:A második gyakorlata katonai kiképzés, amiben elsajátítják az összes fegyver használatát, megtanulják a merényletekhez a bombák robbanó eszközök gyártását, megtanulják a gyerekek a harcászati technikákat mint például, a rajtaütéseket, az utcai harcok taktikáját, a különböző terepek mint például a hegyekben a gerilla háború részleteit.- mondta az egyik kiképzőtiszt

Már számtalanszor de most is kijelentették, ezeket a fiatalokat már külföldre fogják küldeni, hogy kiterjesszék az Iszlám Állam határait Spanyolországtól egészen Kínáig.

orientalista.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑