Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2020. 06. 27.

Izrael mezőgazdasági területeket támadott Szíriában (videó)

2020. 06. 27.

Az izraeli légierő támadásai súlyos károkat okoztak a szíriai Hama kormányzóság területén található Al-Salamiyah település mezőgazdasági területein. Az izraeli légierő ugyanis több célpontot támadott Hama kormányzóságban, köztük Al-Salamiyah és Al-Sabourah településeket.

A Szíriai Arab Hadsereg bejelentette, hogy légvédelmi egységei több ellenséges rakétát még a levegőben megsemmisítettek és e miatt hangos robbanásokat lehetett hallani Hama kormányzóság keleti részén.

Az RT hírügynökség videót is készített Al-Salamiyah településen ahol jól lehetett látni a légitámadás által okozott károkat. A támadás sajnos sok civil létesítményben okozott károkat és nagy pusztítást végzett a mezőgazdasági területeken is.

A szíriai mezőgazdaság sajnos az utóbbi időszakban jelentős károkat szenvedett.

Most kedd este és szerda hajnalban az izraeli légitámadás miatt, hetekkel ezelőtt pedig az amerikai hadsereg és a vele szövetséges kurd milíciák gyújtottak fel több száz hektár termőterületet Szíria egyes vidékein.

Ezzel jelentős károkat okoztak a búza termésben. Ezeket a híreket olvasva úgy tűnik, mintha egyfajta mezőgazdasági háború folyna Szíria ellen.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Masdar News)

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑