Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Haditechnika

2018. 04. 10.

Izrael újabb 634 millió dollárt csalt ki a német adófizetőktől

2018. 04. 10.

Izrael az elmúlt években három nukleáris meghajtású tengeralattjáró vásárlásáról írt alá szerződést a német Thyssenkrupp hadiipari céggel. Vagyis a vásárlás csupán jelképes dolog, hiszen mind a három tengeralattjárót a német kormány ún. ,,kárpótlásként,, adja oda a cionista államnak. Olyan államnak, mely a második világháború idején nem is létezett és azóta emberek millióit gyilkolta meg.

(Vajon a palesztinoknak mikor jár holokauszt kárpótlás???)

A megegyezés még 2016-ban született és Angela Merkel teljes pénzügyi támogatást ígért a tengeralattjárók legyártására és leszállítására. Az ügy szépséghibája az, hogy a Thyssenkrupp céget a tárgyalásokon Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök személyes ügyvédje képviselte és az ügy lebonyolítására félretett 2 milliárd dolláros összegből van amivel nem tudnak elszámolni.

Az újonnan legyártandó tengeralattjárókon kívül a 70 éve zsarolt német lakosság pénzéből korábban már hat darab Dolphin osztályú tengeralattjárót már leszállítottak az izraeli haditengerészetnek. Izrael ugyanis több tengeralattjárót és hadihajót is készenlétben tart a tengeren, melyek akkor is képesek nukleáris csapásmérésre ha a szárazfölddel megszűnik a kapcsolatuk.

Habár hivatalosan Izrael nem rendelkezik atomtöltetekkel, mindenki tudja, hogy több száz nukleáris robbanó töltettel rendelkeznek és a Nes Tziona-ban található katonai laboratóriumaikban tiltott vegyi fegyvereket is gyártanak. Az ENSZ érdekes módon nem ellenőrzi az izraeli atomarzenált. A hazug nyugati kormányok pedig szemet hunynak olyan bűnök felett mely másoknak megbocsájthatatlan.

Hiszen ezeknek a bűnöknek csupán a töredéke más országok esetében nemzetközi szankciókat von maga után. Irán esetében még háborúval is fenyegetőznek azok akik terrorizálják az egész világot. A hazug és képmutató Egyesült Államok pedig más orszgoknak olyan dolgokat akar megtiltani, melyet a közel-keleti törpe szövetségesének, a ,,Közel-Kelet egyetlen demokráciájának,, megenged. És jelenleg ott tartunk, hogy egy 70 éve zsaroló és hazudozó állam a német adófizetők pénzéből bármikor bárhol képes atomcsapást végrehajtani. Ráadásul a papíron nem is létező atomfegyvereivel.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Dailyarchive.org)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑