Cadmus fordítás Cadmus
Izrael

2015. 05. 13.

Izraeli képviselő:A palesztinoknak mind meg kell halniuk, otthonaikat le kell rombolnunk

2015. 05. 13.

Kiemelt védelmet rendelt el Netanyahu kormány új igazságügyi miniszter jelölt mellé, az izraeli Kneszet elnöke, miután a cionista miniszer kirohanásai miatt, több fenyegetést kapott a közösségi oldalakon.

Ayelet Shaked (39) igazságügyi miniszter jelölt több életveszélyes fenyegetést kapott a facebook és twitter oldalakon, palesztin szervezetek tagjaitól. Izrael új kormányának miniszterjelöltje szerint a palesztinokat mind meg kell halniuk az otthonaikat le kell rombolni.

Yuli-Yoel Edelstein a Kneszet elnöke kiemelt védelmet rendelt el Shaked képviselő mellé, az őrség 24 órás védelmet biztosít a cionista képviselő asszonynak.

alalam_635670537706031488_25f_4x3

Izraeli szórólap a cionista képviselő asszonyról

Shaked a cionista HaBayit HaYehudi, Zsidók Otthona Párt színeiben jutott be a Kneszetbe. 2006-2008 között Netanyahu irodavezetője volt , majd 2010.-ben szélsőjobboldali mozgalmat alapított Israeli Chili néven. A mozgalomnak baloldali és arab pártok lejáratása volt a fő profilja.

A szélsőséges fajgyűlölő nézeteket képviselő Shaked, megosztó személyiség még az izraeli társadalmon belül. Ennek ellenére Netanyahu az igazságügyi tárcát bízná rá.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑