Cadmus fordítás Cadmus

Jogi segítség vagyonosodási vizsgálat során

A Dr. Gaál András Ügyvédi irodánk elsősorban adózással kapcsolatos ügyekre, többek között adóellenőrzésekre és adózási problémák megoldására szakosodott.

Csapatunkban számos adószakértő ügyvéd található, akik hatalmas mennyiségű, releváns tapasztalatra tettek szert korábban, mialatt az adóhatóság (NAV, korábban APEH) különböző részlegeinél dolgoztak.

Szakterületünknek megfelelően vállaljuk adóbevallások készítését és ellenőrzését gazdasági társaságok, cégek számára Budapesten. Teljes körű érdekképviseletet nyújtunk többek között felszámolási eljárás, ÁFA vizsgálat, csődeljárás vagy adóvégrehajtás során. Számíthat ránk abban az esetben is, ha bármilyen jellegű adótanácsadásra van szüksége.

Tevékenységünk jelentős részét vagyonosodási vizsgálat terén ellátandó jogi képviselet teszi ki.

A vagyonosodási vizsgálat az adóhatósági ellenőrzések között az egyik leggyakoribbnak számít. Tudunk olyan évről, amikor a NAV tízezer ilyen vizsgálatot is lefolytatott. Manapság ez a szám némileg kisebb, viszont a vizsgálatok alaposabbak, mint korábban, tehát az adóhatóság munkatársai jobban megvizsgálják az egyes adózók vagyoni helyzetét, vagyis a vagyonosodási vizsgálatokra nagyobb figyelmet fordítanak. Egy vagyonosodási vizsgálat során az adóhatóság tulajdonképpen azt ellenőrzi, hogy az adózó magánszemély által az elévülési időszakon belül elért jövedelme arányos-e a kiadásaival.

A vagyonosodási vizsgálat sohasem véletlenszerű, hanem mindig célzottan történik, tehát már önmagában felveti valamilyen gyanú meglétét.

Adóügyek mellett nagy biztonsággal látunk el klasszikus ügyvédi feladatokat is. Mindannyian tudjuk, hogy nincs két, teljesen egyforma eljárás, ezért mi minden esetben egyedileg és természetesen aprólékosan vizsgáljuk meg az ügyeket. Irodánk elsődleges nyelve a kapcsolattartásban a magyar, azonban ha igény merül fel rá, feladatainkat kifogástalan angol jogi szaknyelven is ellátjuk. Csapatunk kiemelkedő felkészültsége és tapasztalata a biztosíték, hogy az általunk végzett munka minden igényt kielégít. Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk eligazodni a jog útvesztőiben!

Megosztom:


Back to Top ↑