Cadmus fordítás Cadmus

Karikagyűrű az örök szerelem és összetartozás jelképe

Amikor az esküvőtökre készültök, minden részletet tökéletesre terveztek, ilyen a karikagyűrűk megválasztása is. A gyűrű jelképezi az összetartozást, a szerelmet, ezért fontos, hogy olyat válasszatok, ami biztosan passzol az ízlésetekhez, hiszen egy „örökös” darabról beszélünk.

női karikagyűrű párban

A gyűrűk jelentőségét jól mutatja az is, hogy a legtöbb esküvői szertartás része a gyűrűk cseréje, egymás ujjára való felhúzása.

Az ékszer köralakja a végtelenre utal, a forma zártsága pedig szimbolizálja az összefonódást és kötődést a választottunkhoz. A köves gyűrűvel történő lánykérés a 20. században terjedt el, de ekkortájt szilárdult meg az a szokás is, hogy a karikagyűrűt az esküvő napján húzzák fel egymás kezére a pár tagjai.

A jegygyűrűk és karikagyűrűk kínálata ma óriási, mindenki találhat az ízlésének megfelelőt, akár visszafogott, akár extravagáns stílust kedvel.

Az Ékszerkirály ékszer webáruházban nemesacél karikagyűrűk párban és önállóan is várják leendő viselőiket. Ezüst, arany, fekete és divatos rozéarany színekben is találtok klasszikus egyszerű és romantikus, díszített darabokat. Bármelyiket is választjátok, az mindig az örökkévalóságot, az egymás iránt érzett soha el nem múló szerelmet fogja szimbolizálni. A nemesacél karikagyűrű párban hordva örök emlék lesz kettőtöknek a nagy napról.

Megosztom:


Back to Top ↑