Cadmus fordítás Cadmus
Lapszemle

2015. 01. 22.

Kevin Barrett: Nincs olyan, hogy „mérsékelt” szíriai ellenzék

2015. 01. 22.

Az amerikai politikai kommentátor szerint hiába állítja a Pentagon, olyan, hogy mérsékelt ellenzék, nem létezik Szíriában. Az elemző hamis zászlós manővernek minősítette azt az amerikai bejelentést, hogy a “mérsékeltek” támogatásával harcol az ISIl terrorkalifátus ellen. Ez mát csak azért is lehetetlen – figyelmeztetett Barrett, mert a tafriki szélsőségesek alakulatait az USA és a szövetséges hírszerző szolgálatok hozták létre.

“Tehát ez egy csalás és a komédia. Az igazi cél természetesen az, hogy megdöntsék a törvényes hatalmat Szíriában – fogalmazott Barett. Hozzátette a projekt összhangban van a 9/11 hamis zászló tervvel, hogy a terroristákra hivatkozva öt év alatt hét közel-keleti ország kormányát “pusztították” el. Szíriában a hamis zászlós beavatkozás következtében 200 ezer ember halt meg, és milliók váltak földönfutóvá.

Sok megfigyelő szerint a 9/11, az amerikai ikertornyok elleni támadás jelentette hamis zászló működésnek megkezdését, miszerint hogy bizonyos szegmensekben az amerikai kormányzat vezényelte a támadást annak érdekében, hogy a csökkenő amerikai gazdaságot új pályára állítsa és a cionista rezsim közel-keleti érdekeit szolgálja.

Hunhír.info – PressTV

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑