Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 05. 16.

Ki a jó és a rossz?

2015. 05. 16.

Vegyünk egy példát. Szíriában háború van. Az úgynevezett ellenzék meg akarja dönteni Bashar Al-Assad rendszerét. Kinek van igaza?

  1. Bashar Al-Assad rendszere diktatórikus. Jó ez?
  2. Az ellenállás 80%-ban dzsihád turistákból áll, akik zömében az Al-Kaida itteni szárnyához csatlakoznak. Ölnek, pusztítanak. Jó ez? Ezzel szemben Bashar Al-Assad rendszere jobb, vagy nem jobb?
  3. USA és Izrael érdekében áll a szíriai rezsim megdöntése, mert ezzel gyengül Irán pozíciója. Tehát érdek a térség destabilizációja. Jó ez? Jelenleg az Al-Kaida, Izrael, USA egy oldalon áll. Jó ez?
  4. USA érdekében nem csak itt, hanem a világ többi részén is érdek a destabilizáció. Jó ez? Az USA ezelőtt 3 évvel 8,8 trillió dollárral tartozott a Federal Reserve-nek, amely egy privát bank. A részvények zömét a Rotchildok tartják kezükben. Csak az évi kamattörlesztés 500 milliárd dollár terhet ró az USA gazdaságára. Az utóbbi 3 év alatt tovább emelkedett a törzstőke és kamattartozás. USA adminisztrációja belekényszerül háborúk, olajmanipulációk, konfrontációk, pénzügyi válságok előállításába a rajta lévő prés miatt. Hibáztatható az Obama, vagy más adminisztráció? Igen, de nem ő az ok. Mindig az aktuális USA adminisztráció a Federal Reserve pénzéhségének csillapítója…Az igazi ok az, hogy a világ a pénz törvénye szerint hoz ítéletet.
  5. Ha összetesszük a képet, akkor minden konfrontáció, háború ma a világon ugyanannak a pénzrendszernek a megerősödését szolgálja. Minden tényező, beleértve a terrorizmust, antiszemitizmus, Izrael és USA ellen szított gyűlöletet stb. ugyanazt a célt erősíti.
  6. Akkor most ítélkezzünk. Milyen Bashar Al-Assad rendszere? Ártatlan. Milyen az amerikai és zsidó átlag állampolgár? Ártatlan. Milyen a szíriai, libanoni, iraki nép? Ártatlan és áldozat. Van-e mindehhez köze iszlámnak, vagy bármi másnak? Nincs.
  7. Tegyük fel másképpen a kérdést. Kinek lenne érdekében a béke? Ha béke lenne, Amerika gazdasága kamatcsapdába kerülne. A nemzetközi pénzuralmi rendszer nem tudná kitermelni a kamat alapú hasznát, ahol pénz csinál pénzt. Az embereknek jó lenne, de a pénzuralmi rendszereknek nem
  8. Azonosítható-e a pénzvilág a zsidókkal? Arról a zsidók nem tehetnek, hogy a Rotchildok zsidók. Sőt, a bankvilág meghatározói sem mindig azok. A zsidók ellen szított gyűlölet is a bankvilág hasznát növeli, melyben a zsidók áldozatok. Érdemes akkor ebben az irányban stratégiákat képezni? Nem. Következtetés: Amit a média gyárt és amilyen irányban kell látnunk, az mind hazugság, mesterkélt. Az igazi bűnösök láthatatlanok maradnak.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑