Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2017. 01. 08.

Kiszivárgott hangfelvétel: Kerry beismerte az ISIS az USA ütőkártyája (videó)

2017. 01. 08.

Ez a vita 2016. szeptember 22-én zajlott Hollandia ENSZ-nagykövetségén John Kerry USA külügyminiszter és egy úgynevezett “szíriai ellenzéki csoport” között, ahogy ők magukról állítják.

Kerry világosan beismerte, hogy a ISIS terrorszervezetet ütőkártyaként használják, hogy nyomást gyakoroljanak a szíriai kormányra és tárgyalásra kényszerítsék vele, azonban amit Kerry és az Obama-kormányzat általában nem értett meg, hogy tőlük eltérően az Oroszországi Föderáció nem hisz a terrorizmus politikai eszközként való felhasználásában; és az Oroszországi Föderáció nem fogja hagyni, hogy egyetlen szoros térségbeli (és talán a világon a legközelebbi) szövetségese a terrorizmus uralma alá kerüljön és terrorista entitássá váljon.

Ez nem csak az amerikai kormányt minősíti, hanem az összes kormányt, amely része az USA vezette koalíciónak, ami maga egy nagy vicc a javából.

Tehát “katonai mindentudók”, elvonakoztatva a központi témától, az elég mókás amikor lenézik a Szíriai Légierőt és a Légvédelmet, miközben a világ “valószínűleg” leghatalmasabb katonai erővel bíró országának külügyminisztere nagyon is jól tudja, hogy mi a célja a Szíriai Arab Fegyveres Erők elleni támadásoknak.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑