Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 10. 08.

Mark Zuckerbergen sok fog múlni a jövőben

2015. 10. 08.

Tekintettel arra, hogy a facebook közösségi hálója jelen pillanatban kinyitotta Pandórának a szelencéjét, és olyan információáramlás kezdődött meg a világon, amire eddig nem volt példa.

Eddig az információ áramlását, az információ közlését teljes mértékben a cionista média határozta meg. Elenyésző azoknak az információközlő médiumoknak az ereje és hatékonyság, ami a cionista propaganda ellenében próbál információt közölni. A cionista propaganda, szinte teljes mértékben lefedi a világ legnagyobb hírközlő és információ közlő szerveit, így mondhatjuk azt, hogy a demokrácia teljes mértékben fatalitás, teljes mértékben illúzió, mert az információkkal elárasztott embertömegek csak egyoldalúan, a cionista médián keresztül vannak tájékoztatva, tehát csak a cionisták szemszögéből és perspektívájából tudják értelmezni és megérteni a világ történéseit és a világ dolgait. Ezt nevezik demokráciának, a cionista média által 99 %-ban befolyásolt embertömegeket. A birka embertömegek bólogatását nevezik demokráciának.

Aki valamilyen “véletlen” folytán kikerül ebből a cionista illúzióból, az nem demokratikus, az nem demokrata, mert nem azt fújja, mint a többiek, a többiek, akik teljesen el vannak varázsolva a cionista média álomvilágától.

A renitensek, az “ébredők”, a “nem demokraták” száma azonban rohamosan nő, rohamosan növekszik.

A facebook lehetőséget adott arra, hogy a cionista hírközlés ellenében is megjelenjenek információk, hírek, és olyan embertömegekhez jussanak el, amiről eddig a cionista média álmodni sem mert.

Ha például én leírom, hogy Assad elnök sohasem támadta meg Szíriában a tüntető tömeget, sohasem mészárolt le egyetlen egy békés tüntetőt sem, hanem a szíriai karhatalom tűzharcba keveredett az amerikaiak által felfegyverzett puccsista terroristákkal négy évvel ezelőtt, akik nehéz tüzérséggel támadtak a szíriai rendfenntartókra egy békés tüntetés során, majd az (amúgy fizetett) békés tüntetők két tűz közé szorultak az amerikaiak által felfegyverzett terroristák és a szíriai rendfenntartó erők között, akkor az olvasó elgondolkodik rajta, hogy akár így is lehetett. Sőt. Mi értelme lett volna békés tüntetőket lemészárolnia a szíriai kormánynak? Sőt! Hogy lehet, hogy békések voltak a tüntetők, ha hatalmas, nehézfegyverzetű tűzharc bontakozott ki köztük és a szíriai kormányerők között? Vagy talán a békés tüntetők ruhája alá volt rejtve a gránátvető és a gépkarabély? Akkor meg nem békés tüntető, hanem fegyveres.

Ha pedig még hozzáteszem, hogy “én ott voltam, láttam mi történ, higgyék el nekem”, és ezt megosztom a facebookon, akkor ez a hír, ez az információ, ami a cionista médián keresztül sohasem jutott volna el senkihez, elterjed a világhálón a facebookon keresztül, mint megannyi olyan hír, ami ellentétes a cionista propagandával.

Persze az amerikaiak, a jenkik, a liberálisok, a cionisták tiltakozni fognak, hogy ez kamu, mert nem passzol bele abba a képbe, abba az információ áradatba, amivel nap mint nap bombázza őket a cionista propaganda, de van egy olyan pontja ezeknek az információknak, ami már a józan ész határát súrolja, és egyre többször, egyre gyakrabban eljön az a pont, amikor az emberek rádöbbennek, egyszerűen csak a józan ész alapján, hogy mennyi dolog van, amiben eddig hazudtak nekik. Egyszer csak kijózanodnak a cionista propaganda illúziójából.

… és ezt az ébredést sokban a facebooknak köszönhetjük.

Éppen ezért múlik sok minden Zuckerbergen!

Meg tudják vásárolni a cionisták? Meg tudják vásárolni a szaúdi cionisták? Az amerikai cionisták? Az európai cionisták?

Merkel már próbálkozik. Amerika már egy részét megvásárolta, mivel az európai facebook felhasználok adatait Írországból amerikai szerverre továbbítják, ahol felhasználják a metaadatokat, hogy majd idővel a megfelelő stratégiát dolgozzák ki az ébredő populációk ellen.

“Meg kell szűrni, meg kell cenzúrázni a migráns ellenességet a facebookon!” -mondta Merkel Zuckerbergnek vacsora közben.

A török szultán Erdogán egyszerűen csak lekapcsolja az adott pillanatban a youtub-ot, vagy a twittert vagy a facebookot Törökországban, nehogy megbukjon miattuk.

Szóval sok múlik Zuckerbergen!

Marad-e az orwelli világ továbbra is, vagy pontosan a saját csapdájukba fognak beledőlni a cionisták, ahogy a cion bölcseinek jegyzőkönyve megjósolta?
A facebook, az internet lenne az a pillér, az információközlés hatalma, aminek összeborulása, kicsúszása a cionisták kezéből, ami romba fogja dönteni őket?

Vajon Zuckerbergen beáll a cionisták mögé?

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑