Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 04.

Kelet-Ghoutai terroristákért vinnyognak a médiaprostituáltak

2018. 03. 04.

A legnagyobb hasonlóság Aleppo és Kelet-Goutha között, hogy médiaprostituáltak vinnyognak mindkettőről.

Azonban ide süssenek a médiaprostik: a vinnyogásuk nem állította meg a #Győzelem_Hajnala_Hadművelet -et Aleppo felszabadítása során, és a mostani vinnyogásuk sem fogja megállítani a #Damaszkuszi_Acél_Hadművelet -et Kelet-Goutha felszabadítása során.

A megjegyzés kedvéért, elnézve ezeket a médiában jobbra-balra nyilatkozgató személyeket tudva, hogy semmit nem fognak vele elérni, túl szórakoztatók. (Különösen a CNN mindentudó elemzője, aki majdnem 8 éve képtelen egy pontos analízisre a válságról, még csak közelítő pontosságúra sem.)

Emberek, emlékezzenek rá, hogy az ENSZ ritkán bizonyult hiteles forrásnak, emlékezzenek a jelentéseire, hogyan becsülték túl a polgári áldozatok számát és a Kelet-Aleppoban rekedt lakosok számát. Ezután az igazság kiderült. Ugyanez fog megtörténni Kelet-Gouthaban, és újra fogjuk emlékeztetni majd önöket ezzel a megosztással, amikor ez bekövetkezik.

Ne tévedjenek, a Szíriai Fegyveres Erők első és legfontosabb feladatuk és kötelezettségük a népük megvédelmezése, függetlenül attól, amit a terrorista szponzorok állítanak. A Szíriai Fegyveres Erők nem a népük ellen háborúznak úgy, ahogy a terrorista szponzor hatalmak állítják, máskülönben nem beszélhetünk a városaink felszabadításáról, inkább csak lerombolásukról és mindenkinek a legyilkolásáról. Mindenki tudja, hogy a Szíriai Fegyveres Erőknek még orosz segítség nélkül is elegendő hagyományos tűzereje van, hogy letöröljék a Föld színéről egész Kelet-Gouthat.

Ahogy korábban elmondtuk, egy napon mindenkit emlékeztetni fogunk erre a megosztásra és mindenkit emlékeztetni fogunk a túlbecsült számokra, a terroristák által felrobbantott gyerekekre, valamint arra, hogy élő pajzsként használják őket egy háborús övezetben olyanok, akik 9 millió embert terrorizálnak Damaszkuszban a tüzérségi lövedékeikkel.

Meg lesznek állítva, a vahhabita terroristákat ki fogjuk irtani, a koponyáikat a Szíriai Arab Hadsereg páncélosai fogják eltiporni, sem az USA, sem az ENSZ, sem senki más nem lesz képes változtatni ezen, úgy ahogy Kelet-Aleppoban sem tudták megmenteni a zsoldosaikat.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑